Χωρίς Μετρό, Τραμ και ΗΣΑΠ την Πέμπτη λόγω απεργίας των μηχανοδηγών
Χωρίς Μετρό, Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο και Τραμ θα μείνει την Πέμπτη η Αθήνα, καθώς οι ηλεκτροδηγοί των μέσων σταθερής τροχιάς αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία.
Χωρίς Μετρό, Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο και Τραμ θα μείνει την Πέμπτη η Αθήνα, καθώς οι ηλεκτροδηγοί των μέσων σταθερής τροχιάς αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία.
Οι μηχανοδηγοί αντιδρούν τόσο στην εφαρμογή των νέων επαχθών μέτρων λιτότητας, όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους, όσο και στην αδιαφορία της διοίκησης της ΣΤΑ.ΣΥ να εφαρμόσει τα χρονοδιαγράμματα και τους κανονισμούς λειτουργίας των Μέσων.
Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ακόμη ότι συνεχίζεται η αδυναμία είσπραξης εσόδων, καθώς πάνω από τα μισά εκδοτήρια εισιτηρίων είναι κλειστά, με αποτέλεσμα η εισιτηριοδιαφυγή να έχει φθάσει σε πολύ υψηλά ποσοστά, αφού και η δυνατότητα ελέγχου των επιβατών είναι ελλιπέστατη, λόγω έλλειψης προσωπικού που έχει αποχωρήσει είτε με τις μετατάξεις, είτε με τις συνταξιοδοτήσεις.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Νέα υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας: Πατέρας και η σύντροφός του δέχθηκαν επίθεση κατά την παράδοση των παιδιών
- Tι ψώνισαν οι Έλληνες στις γιορτές: Το χριστουγεννιάτικο τραπέζι «κατάπιε» πάνω από το 1/3 των δαπανών
- Στις… πλάτες του Λαουτάρο
- Ρωσία: Η Ουκρανία επιχείρησε επίθεση στο σπίτι του Πούτιν στο Νόβγκοροντ με drones – Το Κίεβο το αρνείται
- ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση έβαλε «φέσι» 1 δισ. στον έντιμο αγρότη
- Συρία: Υπό στρατιωτική φύλαξη ομαδικός τάφος της εποχής Άσαντ – Ποινική έρευνα σε εξέλιξη




