Φονική ενέδρα σε λεωφορείο στο Πακιστάν από ενόπλους
Δεκαοκτώ άνθρωποι σκοτώθηκαν όταν ένοπλοι επιτέθηκαν σε λεωφορείο στην περιοχή Κοχιστάν στο βόρειο Πακιστάν, ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία. Αξιωματούχος της αστυνομίας δήλωσε ότι οι επιβάτες ήταν σιίτες και εκτίμησε πως οι δράστες προέρχονται από την τοπική σουνιτική κοινότητα.
Δεκαοκτώ άνθρωποι σκοτώθηκαν όταν ένοπλοι επιτέθηκαν σε λεωφορείο στην περιοχή Κοχιστάν στο βόρειο Πακιστάν, ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία.
Το λεωφορείο είχε αναχωρήσει από το Ραβαλπίντι, όπου βρίσκεται το Γενικό Επιτελείο του πακιστανικού στρατού, με προορισμό το Γκιλγκίτ, μια πόλη κοντά στα Ιμαλάια.
«Όλοι οι επιβαίνοντες ήταν σιίτες και φαίνεται πως οι δράστες προέρχονται από την τοπική σουνιτική κοινότητα» δήλωσε στο πρακτορείο Reuters αξιωματούχος της αστυνομίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters/Γαλλικό
- Νομικό μέτωπο από Costco, Revlon και Kawasaki κατά των δασμών Τραμπ
- Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]
- Συνομιλία Ερντογάν με Μαδούρο για την έκρυθμη κατάσταση ανάμεσα στην Βενεζουέλα και τις ΗΠΑ
- Ο CEO της Magnum συμμαχεί με τον Κένεντι για μια «πιο υγιή Αμερική»
- Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]
- Νέες απαγωγές στη Νιγηρία – Κακοποιοί απήγαγαν χωρικούς και ζητούν λύτρα
