Την Αθήνα επισκέπτεται την Τρίτη ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου
Επίσημη επίσκεψη στην Αθήνα θα πραγματοποιήσει την Τρίτη ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς, μετά από πρόσκληση που του απηύθυνε ο πρόεδρος της Βουλής, Φίλιππος Πετσάλνικος. Ο Μ.Σουλτς θα έχει συναντηθεί με τον Κάρολο Παπούλια, τον Λουκά Παπαδήμο, τον Γιώργο Παπανδρέου και τον Αντώνη Σαμαρά.
Επίσημη επίσκεψη στην Αθήνα θα πραγματοποιήσει την Τρίτη ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς, μετά από πρόσκληση που του απηύθυνε ο πρόεδρος της Βουλής, Φίλιππος Πετσάλνικος.
Ο κ. Σουλτς θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, τον πρόεδρο της Βουλής, Φίλιππο Πετσάλνικο, τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου και τον πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά.
Στις επτά το απόγευμα, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου θα απευθύνει ομιλία στην αίθουσα της Γερουσίας, σε κοινή συνεδρίαση των Διαρκών Επιτροπών Εθνικής ‘Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων και Οικονομικών Υποθέσεων και της Ειδικής Διαρκούς Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων με θέμα «Η Ευρωπαϊκή προοπτική της Ελλάδας».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πότε θα κάνουμε Ανάσταση του χρόνου; Η μεγάλη διαφορά στο Ορθόδοξο και το Καθολικό Πάσχα του 2027
- Πάρμα – Νάπολι 1-1: Ο Στρεφέτσα έβαλε «στοπ» στους Παρτενοπέι (vid)
- Σανάε Τακαΐτσι προς Deep Purple: «Είστε οι θεοί μου» – Η ροκ πλευρά της πρωθυπουργού της Ιαπωνίας
- LIVE: Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι
- Η Μόσχα δηλώνει έτοιμη να προμηθεύσει φυσικό αέριο την ΕΕ, «εφόσον έχει πλεόνασμα»
- Μια καταγγελία για ενδοοικογενειακή απειλή «αποκάλυψε» όπλα – Τι βρήκαν οι Αρχές
