Σε αποκλεισμό του υπουργείου Οικονομικών προχώρησαν οι βενζινοπώλες
Σε αποκλεισμό του υπουργείου Οικονομικών έως τη 1 μετά το μεσημέρι προχωρά η Ομοσπονδία Βενζινοπωλών Ελλάδος (ΟΒΕ), σε ένδειξη διαμαρτυρίας, όπως υποστηρίζει, για τα άδικα και εξοντωτικά πρόστιμα του συστήματος «Ήφαιστος». Κλειστή η Καραγεώργη Σερβίας.
Σε αποκλεισμό του υπουργείου Οικονομικών έως τη 1 μετά το μεσημέρι προχωρά η Ομοσπονδία Βενζινοπωλών Ελλάδος (ΟΒΕ), σε ένδειξη διαμαρτυρίας, όπως υποστηρίζει, για τα άδικα και εξοντωτικά πρόστιμα του συστήματος «Ήφαιστος». Κλειστή η Καραγεώργη Σερβίας.
Την ίδια ώρα, στις άλλες πόλεις της χώρας οι κατά τόπους ενώσεις βενζινοπωλών θα προχωρήσουν σε αποκλεισμούς με βυτιοφόρα των περιφερειακών ή αντιπεριφερειακών καταστημάτων ή των Νομαρχιών και ΔΟΥ.
Η ΟΒΕ αναφέρει ότι ο κλάδος των βενζινοπωλών πνίγεται από άδικα και εξοντωτικά πρόστιμα για λαθρεμπόριο που ποτέ δεν έγινε.
«Η αιτιολογία της λαθρεμπορίας για την επιβολή προστίμων έχει πλήρως καταρρεύσει και το πρόβλημα είναι καθαρά λειτουργικό πρόβλημα του συστήματος και του ΚΒΣ» τονίζει η Ομοσπονδία.
Αίτημα του κλάδου είναι να γίνει άμεσα νομοθετική ρύθμιση του προβλήματος η καθυστέρηση της οποίας, όπως αναφέρει, «οδηγεί τους βενζινοπώλες σε απόγνωση λόγω της επιβολής δυσθεώρητων και εξοντωτικών προστίμων με μια άδικη, ανύπαρκτη και παράνομη κατηγορία».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Καθημερινοί τρόπο για να βάλεις «στοπ» στο νυχτερινό τσιμπολόγημα
- Καιρός: Τσουχτερό κρύο, θυελλώδεις άνεμοι και χιονοπτώσεις τη Δευτέρα
- Ξεφουσκώνει το πρόγραμμα «Χρυσή Βίζα» με τα νέα όρια
- Αστέρας του Χάρι Πότερ πήγε να βοηθήσει γυναίκα που έκλαιγε στον δρόμο και «έφαγε» κουτουλιά
- Είσαι single και δεν ξέρεις γιατί; Μια έρευνα έχει τις απαντήσεις
- Θα καταφέρει η «Ενεργή Μάχη» να κερδίσει το στοίχημα της πρόληψης των πυρκαγιών;

