Συλλαλητήριο νοσοκομειακών γιατρών στο υπουργείο Υγείας
Να πάρουν μέρος στο συλλαλητήριο που οργανώνουν την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου, στις 13:00 μ.μ., στο υπουργείο Υγείας οι νοσοκομειακοί γιατροί και η ΠΟΕ-ΟΤΑ, ζητά από τς ομοσπονδίες που είναι μέλη της και τα πρωτοβάθμια σωματεία, η ΑΔΕΔΥ.
Σε ανακοίνωσή της η ΑΔΕΔΥ, επισημαίνει την ανάγκη για την προάσπιση της δημόσιας και δωρεάν υγείας, και αναφέρει ότι «τα προβλήματα της υγειονομικής περίθαλψης για τους ασφαλισμένους στο Δημόσιο έχουν πάρει εκρηκτικές διαστάσεις».
Υποστηρίζει επίσης, ότι «οι νέες περικοπές φαρμάκων, πόρων και μισθών του ιατρικού προσωπικού που προβλέπονται στο νέο μνημόνιο, θα οδηγήσουν τη δημόσια υγεία σε διάλυση».
ΑΠΕ,health.in.gr
- Οι αλλαγές που έρχονται σε επιδόματα κυοφορίας και λοχείας
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική Οδό στον κόμβο Φυλής – Πώς θα διεξάγεται η κυκλοφορία προς Αεροδρόμιο
- Είναι το ταχίνι το superfood που δεν ξέραμε;
- Καιρός: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας και τοπικές βροχές το Σάββατο
- Ακρίβεια: Έτοιμο πακέτο μέτρων αν χρειαστεί
- Πώς μπορεί ένα 14χρονο να ξέρει πώς μοιάζουν τα γεννητικά του όργανα; – Η ερώτηση που έκανε τον Έπσταϊν να «παγώσει»


