Νέες επιδρομές της τουρκικής αεροπορίας στο βόρειο Ιράκ με στόχο Κούρδους αντάρτες
Επιδρομές στο βόρειο Ιράκ πραγματοποίησε εκ νέου η τουρκική αεροπορία το βράδυ του Σαββάτου προς Κυριακή, με στόχο θέσεις που θεωρείται ότι χρησιμοποιούνται από Κούρδους αυτονομιστές. Oι επιχειρήσεις έγιναν στις περιοχές Ζαμπ και Χακιούρκ, με στόχους σπηλιές και θεωρούμενα κρησφύγετα του PKK.
Επιδρομές στο βόρειο Ιράκ πραγματοποίησε εκ νέου η τουρκική αεροπορία το βράδυ του Σαββάτου προς Κυριακή, με στόχο θέσεις που θεωρείται ότι χρησιμοποιούνται από Κούρδους αυτονομιστές.
Όπως ανακοίνωσε την Κυριακή το τουρκικό γενικό επιτελείο, οι επιχειρήσεις έγιναν στις περιοχές Ζαμπ και Χακιούρκ. Στόχοι ήταν σπηλιές και θεωρούμενα κρησφύγετα του PKK.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- UBS Sees Greek Banks as Undervalued, Raises Price Targets
- Μπακς – Θάντερ 102-122: Ήττα για τα «Ελάφια» παρά τη «γεμάτη» εμφάνιση του Αντετοκούνμπο (vid)
- Κακοκαιρία: Ποιοι δρόμοι παραμένουν κλειστοί στην Αττική
- Η «ανάπτυξη» του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν μπορεί να συγκαλύψει τον πραγματικό οικονομικό και κοινωνικό μαρασμό της χώρας
- Επιστροφή στην ευρωπαϊκή «δράση» για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ
- Ήθελα να του ρίξω γροθιά στο πρόσωπο: Η περίεργη χημεία των Μάθιου ΜακΚόναχι και Γούντι Χάρελσον στο True Detective


