Στο «μικροσκόπιο» λίστα με 200 Έλληνες ιδιοκτήτες ακινήτων στο Λονδίνο
Μεγαλοδικηγόροι, γιατροί, δημοσιογράφοι, επιχειρηματίες και καλλιτέχνες «φιγουράρουν» στη λίστα με τους περίπου 200 Έλληνες που κατέχουν ακίνητα σε ακριβά προάστια του Λονδίνου και που βρίσκεται στη διάθεση των ελεγκτικών αρχών του υπουργείου Οικονομικών. Η αγορά αξίας των ακινήτων που κατέχουν στο Λονδίνο Έλληνες φορολογούμενοι ξεκινά από τις 100.000 ευρώ και φτάνει μέχρι και τα 3 εκατομμύρια ευρώ.
Μεγαλοδικηγόροι, γιατροί, δημοσιογράφοι, επιχειρηματίες και καλλιτέχνες «φιγουράρουν» στη λίστα με τους περίπου 200 Έλληνες που κατέχουν ακίνητα σε ακριβά προάστια του Λονδίνου και που βρίσκεται στη διάθεση των ελεγκτικών αρχών του υπουργείου Οικονομικών.
Οι έλεγχοι και οι διασταυρώσεις προκειμένου να εντοπιστούν όσοι έβγαλαν από τη χώρα «μαύρο χρήμα» κατά τη διάρκεια της κρίσης θα ξεκινήσουν άμεσα, σύμφωνα με το «Έθνος».
Η αγορά αξίας των ακινήτων που κατέχουν στο Λονδίνο Έλληνες φορολογούμενοι ξεκινά από τις 100.000 ευρώ και φτάνει μέχρι και τα 3 εκατομμύρια ευρώ.
Οι περισσότερες αγορές ακινήτων σε ακριβά προάστια του Λονδίνου έγιναν την τελευταία διετία, όταν δηλαδή ξέσπασε στην Ελλάδα η οικονομική κρίση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συρία: Τραμπ και Σάρα συζήτησαν για τις εγγυήσεις των δικαιωμάτων των Κούρδων
- Γουατεμάλα: 9ος αστυνομικός νεκρός από τα πυρά συμμοριών
- Ιράν: Η Lufthansa αναστέλλει τις πτήσεις προς και από την Τεχεράνη μέχρι και τις 29 Μαρτίου
- Τουλάχιστον 1.500 μέλη του Ισλαμικού Κράτους δραπέτευσαν από φυλακές της Συρίας
- Τρίπολη – Νεστάνη: Νεκρός εντοπίστηκε ηλικιωμένος κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς σε κατοικία
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Τρεις ανατροπές υπέρ των παιδιών
