Στο «μικροσκόπιο» λίστα με 200 Έλληνες ιδιοκτήτες ακινήτων στο Λονδίνο
Μεγαλοδικηγόροι, γιατροί, δημοσιογράφοι, επιχειρηματίες και καλλιτέχνες «φιγουράρουν» στη λίστα με τους περίπου 200 Έλληνες που κατέχουν ακίνητα σε ακριβά προάστια του Λονδίνου και που βρίσκεται στη διάθεση των ελεγκτικών αρχών του υπουργείου Οικονομικών. Η αγορά αξίας των ακινήτων που κατέχουν στο Λονδίνο Έλληνες φορολογούμενοι ξεκινά από τις 100.000 ευρώ και φτάνει μέχρι και τα 3 εκατομμύρια ευρώ.
Μεγαλοδικηγόροι, γιατροί, δημοσιογράφοι, επιχειρηματίες και καλλιτέχνες «φιγουράρουν» στη λίστα με τους περίπου 200 Έλληνες που κατέχουν ακίνητα σε ακριβά προάστια του Λονδίνου και που βρίσκεται στη διάθεση των ελεγκτικών αρχών του υπουργείου Οικονομικών.
Οι έλεγχοι και οι διασταυρώσεις προκειμένου να εντοπιστούν όσοι έβγαλαν από τη χώρα «μαύρο χρήμα» κατά τη διάρκεια της κρίσης θα ξεκινήσουν άμεσα, σύμφωνα με το «Έθνος».
Η αγορά αξίας των ακινήτων που κατέχουν στο Λονδίνο Έλληνες φορολογούμενοι ξεκινά από τις 100.000 ευρώ και φτάνει μέχρι και τα 3 εκατομμύρια ευρώ.
Οι περισσότερες αγορές ακινήτων σε ακριβά προάστια του Λονδίνου έγιναν την τελευταία διετία, όταν δηλαδή ξέσπασε στην Ελλάδα η οικονομική κρίση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Είναι ο Ντάνιελ Ντέι-Λιούις της γενιάς μας» – H Μάργκοτ Ρόμπι για τον Τζέικομπ Έλορντι στα Ανεμοδαρμένα Ύψη
- Διαδοχικές παρεμβάσεις Καραμανλή για αγροτικό και κρίση θεσμών – Τι θα πει για δύο θέματα που καίνε την κυβέρνηση
- Τα ωραία του «Αναστό»
- Τραγωδία ανοιχτά της Κρήτης: Νεκροί 18 μετανάστες μετά από ναυάγιο
- Νυχτερινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Παλαιό Φάληρο – Ποιοι δρόμοι κλείνουν
- Premier League: Καθάρισε τη Σάντερλαντ και πλησίασε την κορυφή η Σίτι, νέα «γκέλα» για την Τσέλσι


