Σε «λαϊκό ξεσηκωμό» καλεί η Αριστερά κατά του νέου μνημονίου
Σε λαϊκό ξεσηκωμό καλεί το ΚΚΕ για να μην υπογραφεί η νέα δανειακή σύμβαση. Από την πλευρά του ο ΣΥΡΙΖΑ, διά του προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας κ. Αλέξη Τσίπρα, εξέφρασε την πεποίθηση ότι αν τις επόμενες μέρες, γεμίσουν οι δρόμοι διαδηλωτές, όπως τον περασμένο Ιούνιο, «αυτή τη φορά ένα πολιτικό σύστημα το οποίο είναι ετοιμόρροπο, κρέμεται από μια κλωστή, δεν θα αντέξει και θα καταρρεύσει». Τόσο η κυρία Παπαρήγα όσο και ο κ. Τσίπρας θα παραχωρήσουν την Πέμπτη συνεντεύξεις Τύπου από τα γραφεία των κομμάτων τους.
Σε λαϊκό ξεσηκωμό καλεί το ΚΚΕ για να μην υπογραφεί η νέα δανειακή σύμβαση. Μάλιστα αντί σχολίου για τις διαπραγματεύσεις σχετικά με τη διαμόρφωση του νέου μνημονίου, παραθέτει δυο στίχους από το ποίημα του Κώστα Βάρναλη «Η καμπάνα» (Σκλάβοι Πολιορκημένοι):
Από την πλευρά του ο ΣΥΡΙΖΑ, διά του προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας κ. Αλέξη Τσίπρα, εξέφρασε την πεποίθηση ότι αν τις επόμενες μέρες, γεμίσουν οι δρόμοι διαδηλωτές, όπως τον περασμένο Ιούνιο, «αυτή τη φορά ένα πολιτικό σύστημα το οποίο είναι ετοιμόρροπο, κρέμεται από μια κλωστή, δεν θα αντέξει και θα καταρρεύσει».
Τόσο η κυρία Παπαρήγα όσο και ο κ. Τσίπρας θα παραχωρήσουν την Πέμπτη συνεντεύξεις Τύπου από τα γραφεία των κομμάτων τους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιαπωνία: Η μεγαλύτερη εταιρεία σάλτσας σόγιας αποκτά …γεύση για deals
- Αερομεταφορές: Η κούρσα για την επόμενη γενιά κινητήρων τζετ
- Γροιλανδία: Η ΕΕ σχεδιάζει αντίποινα με δασμούς ύψους 93 δισ. ευρώ στις ΗΠΑ
- Μαρόκο – Σενεγάλη 0-1 παρ. (0-0 κ.δ.): Οι Σενεγαλέζοι στην κορυφή της Αφρικής! (vid)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]
- Ισπανία: Οι πρώτες εκτιμήσεις για τα αίτια του δυστυχήματος με τα τρένα
