«Best in Class» το Kia Optima σε αμερικανικό οδηγό καταναλωτή υψηλού κύρους
Οι συντάκτες του οικονομικού περιοδικού Kiplinger's Personal Finance ανέδειξαν το κορεατικό μοντέλο ως την καλύτερη επιλογή της κατηγορίας του στη ζώνη τιμής από 25.000 έως 30.000 δολάρια.
Το Kia Optima αναδείχθηκε η καλύτερη πρόταση για το 2012 στην κατηγορία των sedan με τιμή από 25.000 έως 30.000 δολάρια σύμφωνα με το οικονομικό περιοδικό Kiplinger’s Personal Finance, ένα από τα πλέον έγκριτα στο χώρο των αμερικανικών εκδόσεων όσον αφορά τις, προσφιλείς στους Αμερικανούς, κατηγοριοποιήσεις και το οποίο καλύπτει από προϊόντα έως θεσμικούς φορείς, προσφέροντας πλούσιο περιεχόμενο σε επίπεδο επενδυτικών συμβουλών για κάθε κλάδο της οικονομίας.
Η συγκεκριμένη κατηγοριοποίηση που αφορά το Kia Optima πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του ετήσιου οδηγού του καταναλωτή που συντάσσεται από τους συντάκτες του Kiplinger’s Personal Finance και οι οποίοι ανέδειξαν το κορεατικό μοντέλο ως το «Best in Class» για την συγκεκριμένη ζώνη τιμής, επιλέγοντας το ανάμεσα σε εκατοντάδες υποψήφια μοντέλα, μετά από αξιολόγηση μιας σειράς στοιχείων όπως οι επιδόσεις, η αξία, η ασφάλεια, η ευρυχωρία και η οδική συμπεριφορά.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η κατηγοριοποίηση του ετήσιου οδηγού καταναλωτή του Kiplinger εκτός από τον τίτλο «Best in Class» τον οποίο απέσπασε το Kia Optima περιλαμβάνει επίσης τις κατηγορίες που αναδεικνύουν τo καλύτερο νέο μοντέλο, το μοντέλο με την μεγαλύτερη μεταπωλητική αξία και το μοντέλο με τον αποδοτικό χαρακτήρα.
auto.in.gr
- Ο Μόντο Ντουπλάντις αποκάλυψε με τι θα ασχοληθεί όταν αποσυρθεί από τον στίβο
- Σομαλία: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία των εκλογών στο Μογκαντίσου χωρίς σοβαρά επεισόδια – Η σημασία τους
- «Ήταν ποιητικό» – Έρθα Κιτ, η τραγουδίστρια του «Santa Baby» πέθανε την ημέρα των Χριστουγέννων του 2008
- ΗΠΑ: Η οικογενειακή χριστουγεννιάτικη φωτογραφία του Τζο Μπάιντεν τραβά την προσοχή… για λάθος λόγο
- «Η Γιουβέντους πάει να πάρει τον Φρατέζι από την Ίντερ»
- Αλλάζει το σκηνικό του καιρού – Από τα Χριστούγεννα με βροχές στην «ψυχρή» και χιονισμένη Πρωτοχρονιά