Περισσότερο χρόνο για το νέο δάνειο ζητά ο Γ.Καρατζαφέρης
Σκληρή επίθεση κατά της καγκελαρίου της Γερμανίας και του Γάλλου προέδρου εξαπέλυσε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης. Παράλληλα επέμεινε στην πρότασή του να ερωτηθεί το Ευρωκοινοβούλιο για το ζήτημα της Ελλάδας.
Σκληρή επίθεση κατά της καγκελαρίου της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ και του Γάλλου προέδρου Νικολά Σαρκοζί εξαπέλυσε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, ενώ επέμεινε στην πρόταση του να ερωτηθεί το Ευρωκοινοβούλιο για το ζήτημα της Ελλάδας.
«Αν η Γαλλία και η Γερμανία είχαν άλλους ηγέτες, η τύχη της Ελλάδας και της Ευρώπης θα ήταν διαφορετικές» είπε ο Γ.Καρατζαφέρης στέλνοντας «μήνυμα στους λαούς της Ευρώπης».
Παρομοίωσε δε τη συνάντηση χθες, Δευτέρα, μεταξύ των ηγετών της Γαλλίας και της Γερμανίας με τη συνάντηση Τσάμπερλεν και Χίτλερ στο Μόναχο.
Εξελίσσεται μία «επιθετική ταπείνωση» της Ελλάδας που γίνεται συνειδητά, υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.
Ανέφερε ακόμα ότι απέστειλε επιστολή στον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο από τον οποίο ζητά να υπάρξει μία θεσμική απάντηση από το Ελεγκτικό Συνέδριο, την Τράπεζα της Ελλάδος ή το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους για τη νομιμότητα της νέας δανειακής σύμβασης και για το πόσο εφικτό είναι να βγάλουν τα μέτρα την Ελλάδα από την κρίση.
«Ο χρόνος υπάρχει γιατί πρόκειται για το μέλλον της Ελλάδας» τόνισε ο Γιώργος Καρατζαφέρης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Βιλντόζα πήρε το… πορτοφόλι του Πετρούσεφ και χάρισε τη νίκη στη Βίρτους (vids)
- Κρήτη: Θλίψη για τον αθλητή ΑμεΑ που πέθανε μετά από τροχαίο – Είχε καθηλωθεί σε αμαξίδιο πριν από 23 χρόνια μετά από τροχαίο
- Οδοιπορικό του in: Πολύπαθη Μάνδρα – Η επόμενη μέρα
- «Υπάρχει και φιλότιμο»: Το αφιέρωμα της Finos Film για τα 60 χρόνια από την κυκλοφορία της ταινίας
- Φάμελλος για Τσίπρα: Άδικο να ισοπεδώνεται όλη η αντιπολίτευση
- Τραγωδία στη Ζάκυνθο: Νεκρό 2χρονο παιδί από επίθεση σκύλου
