Ο Σύλλογος Οικογένειας του ΚΕΘΕΑ Στροφή συμπληρώνει 23 χρόνια δράσης
Ο Σύλλογος Οικογένειας του ΚΕΘΕΑ Στροφή, μαζί με τα παιδιά, τις οικογένειές τους, το θεραπευτικό προσωπικό, τους χορηγούς, εθελοντές και τους φίλους του προγράμματος, γιορτάζουν, και διοργανώνουν πάρτι τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012, στις 18:00 μ.μ., στο Auditorium του Γαλλικού Ινστιτούτου Αθηνών (Σίνα 31).
Θα είναι μια γιορτή αφιερωμένη στην χαρά, την αισιοδοξία, τη δημιουργία, τη συμπαράσταση, την αλληλεγγύη, καθώς αυτά τα χαρακτηριστικά αποτέλεσαν τα θεμέλια για τη δημιουργία του Συλλόγου Οικογένειας από τους πρώτους γονείς, πριν από 23 χρόνια.
Σήμερα, σε μια περίοδο οικονομικής και κοινωνικής κρίσης, ο Σύλλογος Οικογένειας γιορτάζει αναγνωρίζοντας και τιμώντας όλους εκείνους, που ο καθένας από τη θέση του συνεισφέρει στο έργο που επιτελείται στο ΚΕΘΕΑ Στροφή. Γιατί, για τα παιδιά της Στροφής έχει χαρά το ξεκίνημα μιας νέας ζωής, μιας ζωής καθαρής, μιας ζωής με ουσία, χωρίς ουσίες. Μιας ζωής που κέρδισαν με το σπαθί τους κόβοντας συνήθειες κι εξαρτήσεις.
Η γιορτή θα τα έχει όλα! Κέφι, ευχές, απονομές, λίγα λόγια και… πολλή μουσική καθώς ο Στάθης Δρογώσης και η Μαριέττα Φαφούτη, θα χαρίσουν μαζί με την αγάπη τους και τα υπέροχα τραγούδια τους.
health.in.gr
- Κατερίνα Λιόλιου: «Λογαριασμός», το νέο viral hit της τραγουδίστριας
- Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από την παράσυρση 27χρονης από τον 24χρονο – Την εγκατέλειψε κι έτρεχε πίσω από τη μηχανή του
- Βρίσκεται στο Βερολίνο η 16χρονη Λόρα; – Σε συναγερμό οι ελληνικές αρχές
- Ισπανία: Στους 45 οι νεκροί από τη σύγκρουση τρένων -Τα θύματα εντοπίστηκαν μέσα σε βαγόνι
- Άρης Betsson: Τα σενάρια πρόκρισης στο EuroCup – Του αρκεί ακόμη και μία νίκη
- Μακρόν: Το γαλλικό πολεμικό ναυτικό αναχαίτισε στη Μεσόγειο ρωσικό δεξαμενόπλοιο που υπόκειται σε κυρώσεις
