Τίτλοι τέλους για το «Απλό Θέατρο» μετά από 22 χρόνια
Την αναστολή της λειτουργίας του «Απλού Θεάτρου» για οικονομικούς λόγους μετά από 22 χρόνια επιτυχημένης πορείας ανακοίνωσε ο σκηνοθέτης Αντώνης Αντύπας. Όπως αναφέρει στην επιστολή του, στην απόφασή του τον οδήγησε «η αδιαφορία του υπουργείου Πολιτισμού, η απαξιωτική στάση του απέναντι στα επιχορηγούμενα θέατρα και ο εμπαιγμός του σε σχέση με τις παραγωγές του θεάτρου».
Την αναστολή της λειτουργίας του «Απλού Θεάτρου» για οικονομικούς λόγους μετά από 22 χρόνια επιτυχημένης πορείας ανακοίνωσε ο σκηνοθέτης Αντώνης Αντύπας.
Όπως αναφέρει στην επιστολή του, στην απόφασή του τον οδήγησε «η αδιαφορία του υπουργείου Πολιτισμού, η απαξιωτική στάση του απέναντι στα επιχορηγούμενα θέατρα και ο εμπαιγμός του σε σχέση με τις παραγωγές του θεάτρου».
Στην ίδια απόφαση είχαν οδηγηθεί πριν από τον Αντώνη Αντύπα, ο Σπύρος Ευαγγελάτος με το κλείσιμο του Αμφιθεάτρου και ο Γιώργος Μιχαηλίδης με το Ανοιχτό Θέατρο.
Οι παραστάσεις με το έργο του Λεωνίδα Προυσαλίδη «Βαγόνι στα νερά» ολοκληρώθηκαν την Κυριακή.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Αντώνη Αντύπα «το θέατρο ευχαριστεί το κοινό που τόσα χρόνια στήριξε με την εμπιστοσύνη του και την παρουσία του τις παραστάσεις του».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Διήμερη εκεχειρεία 8-9 Μαΐου κήρυξε ο Πούτιν – Την απορρίπτει ο Ζελένσκι
- Axios: Ο Ντόναλντ Τραμπ κουράστηκε με το αδιέξοδο – Είναι έτοιμος να ξεκινήσει πάλι πόλεμο
- Δημοσκόπηση: Χωρίς «φρένο» η καθοδική πορεία της ΝΔ – Ανεβασμένο το ΠΑΣΟΚ, κερδίζει πόντους το «κόμμα Τσίπρα»
- «May the Force be with you»: Γιατί γιορτάζουμε στις 4 Μαΐου τα Star Wars σε όλο τον κόσμο
- Συνελήφθησαν 22 οδηγοί σε εντατικούς ελέγχους της Τροχαίας – Οι τρεις ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ
- The Sopranos: Από τη Serie A στη Super League δύο διαιτητές και ένα σκάνδαλο… δρόμος (vids)





