Πρόταση της ΟΛΜΕ για 24ωρη απεργία στις 14 Φεβρουαρίου
Πρόταση για 24ωρη απεργία στις 14 Φεβρουαρίου απηύθυνε στους καθηγητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης η ΟΛΜΕ. Η απόφαση αναμένεται να ληφθεί στις 4 Φεβρουαρίου κατά τη συνεδρίαση των προέδρων των τοπικών ΕΛΜΕ.
Πρόταση για 24ωρη απεργία στις 14 Φεβρουαρίου απηύθυνε στους καθηγητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης η ΟΛΜΕ. Η απόφαση αναμένεται να ληφθεί στις 4 Φεβρουαρίου κατά τη συνεδρίαση των προέδρων των τοπικών ΕΛΜΕ.
Εκτός από την 24ωρη απεργία, η ΟΛΜΕ προτείνει και μία εβδομάδα (13-17/2) δράσεων και κινητοποιήσεων σε όλη τη χώρα, με συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας και αποκλεισμούς δημόσιων κτιρίων.
Στόχος της ΟΛΜΕ είναι να αναδειχθούν τα οικονομικά και θεσμικά προβλήματα των εκπαιδευτικών στην εποχή του μνημονίου.
Τέλος, όπως αναφέρουν τα Νέα, η Ομοσπονδία ζητεί κλιμάκωση των κινητοποιήσεων τις ημέρες συζήτησης στη Βουλή της νέας δανειακής σύμβασης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αναχαιτίσεις UFO στον ουρανό της Ουάσινγκτον – Το μεγάλο μυστήριο που παραμένει άλυτο για πάνω από 70 χρόνια
- Πρώτος σε ψήφους στην Ανατολική Περιφέρεια του All Star Game ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
- Το Σάββατο το μνημόσυνο του 19χρονου Ραφαήλ – Η συγκινητική μαντινάδα του πατέρα του
- Καμία συνεννόηση πίσω από κλειστές πόρτες για τις Ανεξάρτητες Αρχές απαντά το ΠΑΣΟΚ σε κυβερνητική διαρροή
- «Αυτά είναι… ανέκδοτα» – Η αντίδραση της Ρεάλ στην φημολογία πώλησης του Μπέλινγκχαμ στην Γιουνάιτεντ
- Τετέι: «Να με θυμούνται ως πρωταθλητή στον Παναθηναϊκό» (vid)
