Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο : Επιβραβεύτηκε για τη συνεισφορά του στον κλασικό αθλητισμό
Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο έλαβε διάκριση από τον ΣΕΓΑΣ για την προσφορά της Τράπεζας στον κλασικό αθλητισμό. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, το ΤΤ είχε την τιμητική του στην ειδική εκδήλωση, που πραγματοποίησε ο ΣΕΓΑΣ για τη βράβευση των Ομαδικών Κατηγοριών του 29ου Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών. Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, χορηγός και «εθελοντής» του σημαντικού αυτού αθλητικού γεγονότος, απέσπασε τιμητική διάκριση για την προσφορά του στον κλασικό αθλητισμό.
Παρών στη βράβευση ήταν ο πρόεδρος του ΤΤ, κ. Κλέων Παπαδόπουλος, ο οποίος παρέλαβε το βραβείο εκ μέρους της τράπεζας. Ευχαριστώντας τον πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ και τους λοιπούς συντελεστές, ο κ. Παπαδόπουλος έδωσε συγχαρητήρια σε όλους και κυρίως στους εργαζομένους της τράπεζας, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν μαζικά στο κάλεσμα για εθελοντική συμμετοχή στον Κλασικό Μαραθώνιο, με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για τη σίτιση των απόρων.
Συγκεκριμένα, τον περασμένο Νοέμβριο, το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο «έτρεξε» στον 29ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών, υποστηρίζοντας τη διοργάνωση ως επίσημος χορηγός, ως ονομαστικός χορηγός του Παιδικού Αγώνα 700 μέτρων, αλλά κυρίως ως εθελοντής, καθώς η συμμετοχή των εργαζομένων της τράπεζας συνδέθηκε με φιλανθρωπικό σκοπό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Η γη της ελιάς»: Τι θα δούμε στα νέα συγκλονιστικά επεισόδια στο MEGA
- Ευρώπη: Αναζητούν επιλογές που «θα έκαναν τον Τραμπ ευτυχισμένο χωρίς να πουλήσουν τη Γροιλανδία»
- Unfair του Μάχατς στον Τσιτσιπά: Τον κορόιδεψε για τον τραυματισμό του (vid)
- Σχεδιασμός νέου οδικού άξονα στην Ρόδο
- Αγρότες: Αποχώρησαν από το μπλόκο της Νίκαιας – «Θα συνεχίσουμε τον αγώνα και με άλλες μορφές»
- Μια νύχτα μόνο: Έρχονται ανατροπές και δυσάρεστες εκπλήξεις


