Κοινές προτάσεις από τα κόμματα της κυβέρνησης ζητά η Ντόρα Μπακογιάννη
Έκκληση στην κυβέρνηση και στα κόμματα που συμμετέχουν σε αυτή προκειμένου να κατατεθούν από κοινού προτάσεις στην τρόικα απηύθυνε η Ντόρα Μπακογιάννη. «Τώρα είναι η ώρα της διαπραγμάτευσης. Πρέπει να καταλάβουν ότι οι τακτικισμοί και οι πολιτικαντισμοί τελείωσαν» είπε.
Έκκληση στην κυβέρνηση και στα κόμματα που συμμετέχουν σε αυτή προκειμένου να κατατεθούν από κοινού προτάσεις στην τρόικα, απηύθυνε η Ντόρα Μπακογιάννη.
«Τώρα είναι η ώρα της διαπραγμάτευσης» δήλωσε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, λέγοντας πως η κυβέρνηση, το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ και ο ΛΑΟΣ «πρέπει να καταλάβουν ότι οι τακτικισμοί και οι πολιτικαντισμοί τελειώσαν».
Είπε, επίσης, πως αν θέλουμε να έχουμε μία ελπίδα να φύγουμε από τη λογική των οριζόντιων περικοπών, σε μισθούς και συντάξεις και να μπούμε στη λογική των διαρθρωτικών αλλαγών, χρειάζονται συγκεκριμένες προτάσεις.
«Κάνω μία έκκληση προς όλους. Οφείλουμε, χρωστάμε στον ελληνικό λαό, να δώσουμε αυτή τη μάχη ενωμένοι» δήλωσε η κ.Μπακογιάννη.
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής