«Δεν υπάρχει περίπτωση ναυαγίου» για το PSI, λέει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Tην ελπίδα ότι θα γίνουν σοβαρά βήματα στη συνεδρίαση του Εurogroup τη Δευτέρα, για την αντιμετώπιση των θεμάτων που αφορούν στο κούρεμα του ελληνικού χρέους, εξέφρασε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Παντελής Καψής. Τόνισε ότι δεν υπάρχει περίπτωση ναυαγίου, αν και αναγνώρισε ότι υπάρχουν ζητήματα προς επίλυση.
Tην ελπίδα ότι θα γίνουν σοβαρά βήματα στη συνεδρίαση του Εurogroup τη Δευτέρα, για την αντιμετώπιση των θεμάτων που αφορούν στο κούρεμα του ελληνικού χρέους, εξέφρασε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Παντελής Καψής, μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ.
Τόνισε ότι δεν υπάρχει περίπτωση ναυαγίου, αν και αναγνώρισε ότι υπάρχουν ζητήματα προς επίλυση.
Για το θέμα των μισθών στον ιδιωτικό τομέα, ο κ. Καψής είπε πως θα πρέπει να αντιμετωπιστεί με ευελιξία και υπογράμμισε ότι το θέμα της ανταγωνιστικότητας είναι μείζον, σημειώνοντας ότι «δεν αντιμετωπίζουν όλοι οι τομείς της οικονομίας το ίδιο πρόβλημα ανταγωνιστικότητας».
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κάλεσε τους κοινωνικούς εταίρους να επιδιώξουν να βρουν λύση στο πρόβλημα. Επισήμανε, πάντως, ότι «δεν υπάρχουν ανέξοδες λύσεις» και έφερε ως παράδειγμα την ενδεχόμενη μείωση των ασφαλιστικών εισφορών και την ανάγκη εξεύρεσης των αντίστοιχων πόρων για τα ασφαλιστικά ταμεία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Γιατί ο Τραμπ στρέφεται κατά της JP Morgan;
- Καταζητούμενος από το Top 10 του FBI συνελήφθη στο Μεξικό
- Οι ΗΠΑ σκότωσαν «ηγέτη συνδεόμενο με την Αλ Κάιντα» στη Συρία
- Κατάσχεση – «μαμούθ» στον Παναμά με περισσότερους από 5 τόνους να πέφτουν στα χέρια των αρχών
- Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]
- Συρία: Ο στρατός πήρε τον έλεγχο στρατιωτικού αεροδρομίου, φράγματος και πετρελαιοπηγών
