Με νέα ηγεσία, το ΠΑΣΟΚ θα πάει καλύτερα στις εκλογές, λέει ο Ανδρ.Λοβέρδος
«Το ΠΑΣΟΚ θα πάει καλύτερα στις εκλογές νέα ηγεσία» δηλώνει σε συνέντευξή του στο Βήμα της Κυριακής ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος. Επισημαίνει, ωστόσο, ότι δεν αρκεί αυτό και ότι πρέπει το ΠΑΣΟΚ να αλλάξει και πολιτική και φυσιογνωμία.
«Το ΠΑΣΟΚ θα πάει καλύτερα στις εκλογές νέα ηγεσία» δηλώνει σε συνέντευξή του στο Βήμα της Κυριακής ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος. Επισημαίνει, ωστόσο, ότι δεν αρκεί αυτό και ότι πρέπει το ΠΑΣΟΚ να αλλάξει και πολιτική και φυσιογνωμία.
Ακόμη, λέει ότι στηρίζει την κυβέρνηση συνεργασίας, την οποία δηλώνει πως θα στήριζε ακόμη και μετά τις εκλογές.
Επίσης, τονίζει την αντίθεσή του στην παραίτηση από το υπουργικό αξίωμα όσων δηλώσουν υποψηφιότητα για τη διαδοχή στο ΠΑΣΟΚ θεωρώντας παράλληλα αδιανόητο να παραιτηθεί από αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών ο Ευάγγελος Βενιζέλος.
Ακόμη, ο κ. Λοβέρδος κάνει την αυτοκριτική του για τα λάθη που διέπραξε ως υπουργός, αλλά και για τα λάθη της κυβέρνησης Παπανδρέου, ενώ προαναγγέλλει ότι 5.500 νέοι γιατροί θα συμβληθούν την ερχόμενη Τρίτη με τον ΕΟΠΥΥ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ρεάλ Μαδρίτης – Χετάφε 0-1: Ήττα-σοκ για τη «Βασίλισσα» και στο -4 από την κορυφή
- Παλαιστίνη: Σκοτώθηκαν δύο αδέλφια σε επίθεση Ισραηλινών εποίκων στη Δυτική Όχθη
- Απέπλευσαν οι φρεγάτες «Κίμων» και «Ψαρά» για την Κύπρο
- Δεύτερη προσαγωγή για φερόμενη κατασκοπεία στην Κρήτη – Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. Τούρκος υπήκοος
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 03.03.2026]
- Ρούμπιο για Ιράν: Αυτή η επιχείρηση χρειαζόταν να γίνει – Θα μας άρεσε να δούμε το καθεστώς να αντικαθίσταται