
Ακυβέρνητο δεξαμενόπλοιο πλέει κοντά στην Κύθνο
Σήμα κινδύνου εξέπεμψε ένα δεξαμενόπλοιο που πλέει ακυβέρνητο λόγω μηχανικής βλάβης σε απόσταση μικρότερη του ενός μιλίου, νοτιοδυτικά της Κύθνου. Στο δεξαμενόπλοιο «Dattilo 1», που είναι κενό φορτίου, επιβαίνουν επτά Ιταλοί, τέσσερις Ρουμάνοι και οκτώ Φιλιππινέζοι ναυτικοί. Λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή, είναι αδύνατη η προσέγγιση του πλοίου με σκάφη του Λιμενικού.
Σήμα κινδύνου εξέπεμψε ένα δεξαμενόπλοιο που πλέει ακυβέρνητο λόγω μηχανικής βλάβης σε απόσταση μικρότερη του ενός μιλίου, νοτιοδυτικά της Κύθνου.
Στο δεξαμενόπλοιο «Dattilo 1», που είναι κενό φορτίου, επιβαίνουν 19 ναυτικοί: επτά Ιταλοί, τέσσερις Ρουμάνοι και οκτώ Φιλιππινέζοι ναυτικοί, όλοι καλά στην υγεία τους.
Λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή είναι αδύνατη η προσέγγιση του πλοίου με σκάφη του Λιμενικού.
Σε επιφυλακή βρίσκεται ένα ελικόπτερο super puma, σε περίπτωση που χρειαστεί το πλήρωμα να εγκαταλείψει το πλοίο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Artemis II: Συγχαρητήρια Τραμπ στους αστροναύτες και υπόσχεση για τον πλανήτη Αρη
- Δυτική Οχθη: Ανησυχούν οι Παλαιστίνιοι για την έγκριση ανοικοδόμησης άλλων 34 οικισμών από το Ισραήλ
- Λίβανος: «Ερευνα σε βάθος» απαιτεί η Ινδονησία για τον θάνατο 3 κυανοκράνων της
- Μέση Ανατολή: Ουκρανικές δυνάμεις κατέρριψαν ιρανικά drones σε «αρκετές» χώρες, δηλώνει ο Ζελένσκι
- Προσθαλασσώθηκε με ασφάλεια το Artemis II – Αίσιο τέλος για την δεκαήμερη αποστολή
- Ουγγαρία: Ο Τραμπ υπόσχεται ότι θα βοηθήσει την οικονομία της εάν εκλεγεί ο Ορμπαν