Εως το 2015 στον Παναθηναϊκό ο Χριστοδουλόπουλος
Στον Παναθηναϊκό θα παραμείνει και τα επόμενα τρία χρόνια χρόνια ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου του με την «πράσινη» ΠΑΕ έως τον Ιούνιο του 2015.
Στον Παναθηναϊκό θα παραμείνει και τα επόμενα τρία χρόνια χρόνια ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου του με την «πράσινη» ΠΑΕ έως τον Ιούνιο του 2015.
Η λιτή ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο 2015».
Ο Χριστοδουλόπουλος αγωνίζεται στους «πράσινους» από το 2008. Άρχισε την καριέρα του στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, με τα χρώματα του οποίου αγωνίστηκε από το 2004 έως και το 2008 (57 συμμετοχές, οκτώ τέρματα). «Μετακόμισε» στην Παιανία έναντι 2,2 εκατομμυρίων ευρώ. Με τα χρώματα του Παναθηναϊκού έχει 62 συμμετοχές και εννέα τέρματα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μία μικρή αλλαγή στο πρωινό ξύπνημα που κάνει τεράστια διαφορά στην ποιότητα του ύπνου μας
- Μητσοτάκης σε Τασούλα: Έρχεται πλαφόν στο περιθώριο κέρδους σε καύσιμα και προϊόντα σε σούπερ μάρκετ για ένα τρίμηνο
- Οπαδός της Ατλέτικο Μαδρίτης έφτιαχνε σάντουιτς την ώρα του αγώνα με την Τότεναμ (vid)
- Ήθελε να μου κάνει πρόταση γάμου: Τα δάκρυα της Βίκυς Παγιατάκη και το «αντίο» στον δικό της Γιώργο Μαρίνο
- ΟΗΕ: Στην Άγκυρα θα ταξιδέψει ο Γκουτέρες με κύρια ατζέντα το προσφυγικό και τις περιφερειακές εξελίξεις
- Το μεσημέρι ανακοινώνονται τα μέτρα κατά της αισχροκέρδειας στη σκιά του πολέμου στη Μέση Ανατολή


