Γεύματα αγάπης κάθε Σαββατοκύριακο από το Δήμο Θεσσαλονίκης και το ΑΠΘ
Ανοιχτή θα παραμένει κάθε Σαββατοκύριακο η φοιτητική λέσχη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης για να παρέχει γεύματα αγάπης στους Θεσσαλονικείς, βάσει συμφωνίας μεταξύ της δημοτικής αρχής και του ΑΠΘ. «Είναι το ελάχιστο που μπορούν να κάνουν οι φορείς της πόλης σε μία τόσο δύσκολη εποχή» δηλώνει ο πρύτανης του ΑΠΘ Γ.Μυλόπουλος. «Αυτό είναι ένα πρώτο δείγμα της συνεργασίας που εδώ και πολύ καιρό συζητάμε και καταφέραμε να κάνουμε, επ' ευκαιρία των Χριστουγέννων, με το ΑΠΘ» επισημαίνει ο Γ.Μπουτάρης.
Ανοιχτή θα παραμένει κάθε Σαββατοκύριακο η φοιτητική λέσχη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης για να παρέχει γεύματα αγάπης στους Θεσσαλονικείς, βάσει συμφωνίας μεταξύ της δημοτικής αρχής και του ΑΠΘ.
Η συμφωνία προέκυψε το Σάββατο κατά τη διάρκεια του γεύματος που παρέθεσαν ο Δήμος Θεσσαλονίκης και το ΑΠΘ προς τους οικονομικά ασθενέστερους πολίτες.
«Είναι ο ελάχιστο που μπορούν κάνουν οι φορείς της πόλης σε μία τόσο δύσκολη εποχή» δήλωσε ο πρύτανης του ΑΠΘ Γιάννης Μυλόπουλος.
«Οι συνέργειες μεταξύ του δήμου Θεσσαλονίκης και του ΑΠΘ., δύο μεγάλων θεσμών, αγκαλιάζουν όλη την πόλη και προσπαθούν να βοηθήσουν τους Θεσσαλονικείς να περάσουν την οικονομική κρίση με όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες» σημείωσε.
«Αυτό είναι ένα πρώτο δείγμα της συνεργασίας που εδώ και πολύ καιρό συζητάμε και καταφέραμε να κάνουμε, επ’ ευκαιρία των Χριστουγέννων, με το ΑΠΘ» δήλωσε από την πλευρά του ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης.
«Αυτό που κουβεντιάσαμε με τον Γιάννη Μυλόπουλο είναι το Γεύμα Αγάπης να γίνεται κάθε Σαββατοκύριακο και στη συνέχεια η φοιτητική λέσχη να αποτελεί ένα μόνιμο σημείο για τα γεύματα των απόρων, σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Θα δούμε τις τεχνικές λεπτομέρειες. Η βούληση πάντως υπάρχει και από τις δύο πλευρές» επισήμανε ο δήμαρχος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Greek Labor Union Chief Probed Over Alleged €73M Embezzlement
- Ο Άρης και οι πιθανότητες για την 5άδα – Το πρόγραμμα ως το φινάλε της κανονικής περιόδου (pics)
- Το Παλάτι «καίει» τον Άντριου: «Βαθιά ανήσυχοι» οι Γουίλιαμ και Κέιτ για το σκάνδαλο Έπσταϊν
- Καλλιθέα: Βίντεο ντοκουμέντο από τη μεταφορά του παιδιού που έπεσε στο σιντριβάνι – Οι πρώτες εικόνες μετά το ατύχημα
- Σήμερα έχω ραντεβού με τον «Πούτιν» -Οι διάλογοι που πρόδωσαν το κύκλωμα με τα λαθραία τσιγάρα
- Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι η νέα «Τζένη Τζένη» στη σκηνή του Νίκου Καραθάνου
