Η βασίλισσα Ελισάβετ νοικιάζει εκτάσεις παλατιού σε Ρώσους
Φαίνεται πως η οικονομική κρίση πλήττει και τους γαλαζοαίματους. Η βασίλισσα Ελισάβετ αποφάσισε να νοικιάσει εκτάσεις του Παλατιού του Κένσινγκτον στην ρωσική Ολυμπιακή Επιτροπή, στη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012, σε μια προσπάθεια να αυξήσει τα έσοδα της βρετανικής βασιλικής οικογένειας. Υπενθυμίζεται ότι στο Παλάτι του Κένσινγκτον ζούσε η πριγκίπισσα Νταϊάνα.
Φαίνεται πως η οικονομική κρίση πλήττει και τους γαλαζοαίματους.
Η βασίλισσα Ελισάβετ αποφάσισε να νοικιάσει εκτάσεις του Παλατιού του Κένσινγκτον στην ρωσική Ολυμπιακή Επιτροπή, στη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012, σε μια προσπάθεια να αυξήσει τα έσοδα της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.
{{{ map }}}
Πρόκειται για το πάρκο Περκς Φιλντ, το οποίο ενώνεται με το Παλάτι του Κένσινγκτον και το οποίο θα φιλοξενήσει Ρώσους αξιωματούχους για 17 ημέρες τον Ιούλιο και τον Αύγουστο.
Ο χώρος θα μετατραπεί σε ρωσικό πολιτιστικό φεστιβάλ που θα περιλαμβάνει μια τεράστια σκηνή, μπαρ, περιοχή για πικνίκ με ομπρέλες.
Δεν έγινε γνωστό το ποσό που θα λάβει η βασιλική οικογένεια για την ενοικίαση των εκτάσεων.
Πάντως, το ποσό της εγγύησης ορίζεται στις 250.000 λίρες. Αυτό το ποσό θα χαθεί, σε περίπτωση που παραβιαστούν οι κανόνες που ορίζουν ότι στις εκτάσεις δεν θα πρέπει να γίνει τίποτα «που να επηρεάσει ή να βλάψει τη φήμη, την εικόνα ή τη θέση της βασιλικής οικογένειας».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μέση Ανατολή: Κάπου 9.000 πολίτες των ΗΠΑ έφυγαν από την περιοχή εξαιτίας του πολέμου
- Ιράν: Ανησυχεί για την επόμενη μέρα ο Μερτς – Δεν υπάρχει διατυπωμένη στρατηγική
- Μέση Ανατολή: «Οι άμαχοι πληρώνουν το τίμημα σε ολόκληρη την περιοχή», επισημαίνει ο ΟΗΕ
- Τουρκία: Κριτική στο Ιράν ασκεί ο Φιντάν για τα πλήγματα σε ενεργειακές υποδομές άλλων χωρών
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Μια ετικέτα «σωσίβιο»
- Ζάκερμπεργκ: Η αγορά αρχοντικού ύψους 170 εκ. δολ. σπάει τα ρεκόρ τιμών στο Μαϊάμι
