
Προς παράταση της προθεσμίας για την τακτοποίηση των αυθαιρέτων
Νέα παράταση, λίγο πριν εκπνεύσει η προθεσμία στο τέλος του έτους για την τακτοποίηση αυθαιρέτων, αναμένεται ότι θα ανακοινώσει το υπουργείο Περιβάλλοντος τις επόμενες ημέρες, ενδεχομένως και αύριο Τετάρτη.
Νέα παράταση, λίγο πριν εκπνεύσει η προθεσμία στο τέλος του έτους για την τακτοποίηση αυθαιρέτων, αναμένεται ότι θα ανακοινώσει το υπουργείο Περιβάλλοντος τις επόμενες ημέρες, ενδεχομένως και αύριο Τετάρτη.
«Θα έχουμε νεώτερα, ίσως και αύριο, σχετικά με την παράταση της προθεσμίας τακτοποίησης των αυθαιρέτων», δήλωσε την Τρίτη ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Ν. Σηφουνάκης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, συζητείται να δοθούν άλλοι δύο μήνες για την υποβολή των αιτήσεων τακτοποίησης.
Μέχρι σήμερα έχουν εισπραχθεί περίπου 88 εκατομμύρια ευρώ και, όπως είπε ο αναπληρωτής υπουργός, αναμένεται ότι έως το τέλος του έτους τα έσοδα θα φτάσουν τα 100 εκατομμύρια ευρώ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΕΣΥ: Νοσηλεύτρια στο ΤΕΠ Ρεθύμνου εξηγεί γιατί παραιτήθηκε μετά από 20 χρόνια
- Γιορτή σήμερα 5 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Έβερτον – Μάντσεστερ Σίτι 3-3: Δεν κέρδισε, αλλά έφυγε χαρούμενη σε απίθανο ματς
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 05.05.2026]
- Fitch: Μπαίνει στο «μικροσκόπιό» της η ελληνική οικονομία
- Το συγκινητικό αντίο του Πολονάρα στο μπάσκετ: «Να με θυμάστε γι’ αυτό που ήμουν»


