
Με τη «Λίμνη των Κύκνων» θα κάνει Χριστούγεννα το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
Αστέρια του χορού που πρωταγωνιστούν στις μεγαλύτερες σκηνές του κόσμου, από τα Μαριίνσκι, το Κρεμλίνο, το Κόβεντ Γκάρντεν, την Όπερα του Παρισιού, το American Ballet Theatre, το Αγγλικό Εθνικό Μπαλέτο και το Κρατικό Μπαλέτο του Βερολίνου φθάνουν στην Αθήνα για να παρουσιάσουν στο Μέγαρο Μουσικής τη «Λίμνη των Κύκνων». Το αριστούργημα του Τσαϊκόφσκι ανεβαίνει από τις 16 έως και τις 23 Δεκεμβρίου και μέσα στην καρδιά των Χριστουγέννων από τις 25 έως τις 30 Δεκεμβρίου στην Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη.
Αστέρια του χορού που πρωταγωνιστούν στις μεγαλύτερες σκηνές του κόσμου, από τα Μαριίνσκι, το Κρεμλίνο, το Κόβεντ Γκάρντεν, την Όπερα του Παρισιού, το American Ballet Theatre, το Αγγλικό Εθνικό Μπαλέτο και το Κρατικό Μπαλέτο του Βερολίνου φθάνουν στην Αθήνα για να παρουσιάσουν στο Μέγαρο Μουσικής το αριστούργημα του Τσαϊκόφσκι «Η Λίμνη των Κύκνων».
Τους πρωταγωνιστές πλαισιώνουν οι υπέροχοι «κύκνοι» του Μπαλέτου του Κρεμλίνου. Καλλιτεχνικός διευθυντής του Μπαλέτου είναι ο Αντρέι Πετρόφ.
Από τα πιο αγαπημένα μπαλέτα στον κόσμο, η «Λίμνη των Κύκνων» ανεβαίνει από τις 16 έως και τις 23 Δεκεμβρίου και μέσα στην καρδιά των Χριστουγέννων από τις 25 έως τις 30 Δεκεμβρίου, για 22 παραστάσεις (απογευματινές και βραδινές) στην Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη.
Η παράσταση σε χορογραφία Λεβ Ιβάνοφ, Μαριούς Πετιπά και Αλεξάντρ Γκόρσκι παρουσιάζεται στο Μέγαρο με χορογραφικές παρεμβάσεις του Αντρέι Πετρόφ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Υψηλός κίνδυνος για πυρκαγιές τη Δευτέρα σε 15 περιοχές
- «Ο Σατανάς θα έρθει να σε κυνηγήσει»: Η προειδοποίηση του Μελ Γκίμπσον πριν από τη νέα ταινία για την Ανάσταση
- Πετρέλαιο: Το Μπρεντ πάνω από τα 90 δολάρια το βαρέλι, στο υψηλότερο επίπεδο από τον Ιούνιο
- Σχέση: Ο χωρισμός δεν σημαίνει και το τέλος των συναισθημάτων
- Εξοχικές κατοικίες: Αυξάνονται οι τιμές για αγορά – Οι ακριβότερες περιοχές
- ΗΠΑ: Έπληξαν για ένατη συνεχόμενη νύχτα το Ιράν – Η Τεχεράνη λέει ότι στοχοποίησε αμερικανικά αεροσκάφη





