
Σε τρεις ημέρες η έκθεση προτάσεων του Ολλανδικού Κτηματολογίου στο ΥΠΕΚΑ
Σε τρεις ημέρες θα υποβάλουν οι εμπειρογνώμονες του Ολλανδικού Κτηματολογίου, που βρίσκονται στην Αθήνα, την έκθεσή τους με προτάσεις για τη διαδικασία κτηματογράφησης και την ολοκλήρωση του Εθνικού Κτηματολογίου. Οι Ολλανδοί εμπειρογνώμονες βρίσκονται στην Ελλάδα στο πλαίσιο της ευρύτερης τεχνικής βοήθειας που δέχεται η Ελλάδα από την «Ομάδα Δράσης» της Κομισιόν.
Σε τρεις ημέρες θα υποβάλουν οι εμπειρογνώμονες του Ολλανδικού Κτηματολογίου, που βρίσκονται στην Αθήνα, την έκθεσή τους με προτάσεις για τη διαδικασία κτηματογράφησης και την ολοκλήρωση του Εθνικού Κτηματολογίου.
Οι εμπειρογνώμονες, της Kadaster International που ανήκει στο Ολλανδικό Κτηματολόγιο, βρίσκονται στην Ελλάδα στο πλαίσιο της ευρύτερης τεχνικής βοήθειας που δέχεται η Ελλάδα από την «Ομάδα Δράσης» της Κομισιόν.
Ο υπουργός Περιβάλλοντος Γ.Παπακωνσταντίνου είχε την Τετάρτη συνάντηση με το κλιμάκιο. Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή του, το ΥΠΕΚΑ ζήτησε τη συνδρομή της Kadaster για να αξιολογήσει την υφιστάμενη κατάσταση, να συζητήσει με τις αρμόδιες υπηρεσίες και να υποβάλει προτάσεις για την επιτάχυνση της ολοκλήρωσης του Εθνικού Κτηματολογίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Θεσσαλονίκη: Βίντεο από τη στιγμή που αυτοκίνητο εισβάλλει σε παντοπωλείο
- Μητσοτάκης για εθελοντική στράτευση γυναικών: Είναι πλέον υπόθεση και των δύο φύλων
- Κατασκευή 11 νέων διαβάσεων σε σχολεία του Δήμου Έδεσσας
- Έρχεται μίνι ανασχηματισμός στα τέλη της επόμενης εβδομάδας
- Φυτεύσεις ποσειδωνίας στο μεγαλύτερο θαλάσσιο λιβάδι της Ανατολικής Μεσογείου
- Ο τρομερός Αλί που «σκέπασε» τους σούπερσταρ της Εθνικής Σουηδίας (vids)



