Παίζουν μπάλα για τα παιδιά της «Φλόγας», τα παιδιά με καρκίνο
Παίζουν μπάλα για τα παιδιά της «Φλόγας», τα παιδιά με καρκίνο: Όχι μόνο τα 90 λεπτά του αγώνα, αλλά και χιλιάδες λεπτα από την καθημερινότητά τους τα διαθέτουν για να ενισχύσουν τον Ξενώνα των παιδιών, τον Ξενώνα του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια.
Παίζουν μπάλα για τα παιδιά της «Φλόγας»,τα παιδιά με καρκίνο: Όχι μόνο τα90 λεπτάτου αγώνα, αλλά και χιλιάδες λεπτα από την καθημερινότητά τους τα διαθέτουν για να ενισχύσουν τον Ξενώνα των παιδιών,τον Ξενώνα του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια.
Είναι η ποδοσφαιρική ομάδα που έχουν οργανώσει γονείς- μέλη αλλά και φίλοι της Φλόγας και πολλές φορές κάθε μήνα όλο το χρόνο, παίζουν με ερασιτεχνικές ομάδες, παρέες από φορείς, γειτονιές, εργοστάσια και εταιρίες, παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, βουλευτές και τα έσοδα από τα εισιτήριακαι κυρίως από τους «εράνους» που κάνουν επίπολλές μέρες οι «αντίπολοι» τα διαθέτουν για τον Ξενώνα.
Την Τετάρτηέγινε ποδοσφαιρικός αγώνας στο γήπεδο «Παντελής Νικολαίδης», στο χώρο της
Άρσης Βαρών στη Νίκαια:από την μια η ΈνωσηΠαλαιμάχωνΠειραιά και Εθελοντών Αχαρνών Θρακομακεδόνων (με Μποτίνο, Ιντζόγλου, Μουσούρη, Σταυρόπουλο, τον Δήμαρχο Νίκαιαςκλπ στη σύνθεσή τους)και από την άλληοι φίλοι της «Φλόγας». Το σκορ1-1.
Στις 18/12, ημέρα Κυριακή θα γίνει αιμοδοσία στα γραφεία του Ερμή Πράσινου Λόφου στο Ηράκλειο για την προώθηση των σκοπών της Φλόγας. Στις 21/12, ώρα 18:00, αγώνας με ομάδα Intracom στο γήπεδο τέρμα Αγ. Τριάδος, Παιανία.
Στις 23/12, ώρα20:30, με την ομάδα της Ηλιούπολης, στο γήπεδο Ηλιούπολης Λ. Εθνάρχου Μακαρίου και Κωνσ/ντοπούλου. Υπεύθυνος της ομάδας της Φλόγας είναι ο εθελοντής κ.Μιχάλης Πατσούρας- φυσικός, αποσπασμένος από το Υπουργελιο Παιδείας στο σχολείο του Ξενώνα της Φλόγας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Αθάνατοι»: Η οικογένεια του Ολυμπιακού τίμησε τα θύματα της Θύρας 7 (pics)
- «Είναι σκάνδαλο που αγγίζει και την κυβέρνηση» – Τι λένε τα κόμματα για την υπόθεση Παναγόπουλου
- Για αυτό αλλάζει πρόεδρο η Μπαρτσελόνα
- Η Μάργκο Ρόμπι φόρεσε ένα δερμάτινο σετ μεγαλύτερο σε ηλικία από αυτήν – Αλλά τα παπούτσια της έκλεψαν την παράσταση
- Ουκρανία: Μειώνουν την πυρηνική παραγωγή λόγω επιθέσεων – Χτύπημα Κιέβου σε ρωσικό εργοστάσιο πυραυλικού καυσίμου
- Ο EFSA υπέρ του εμβολιασμού για την ευλογιά των αιγοπροβάτων – «Ανεπανόρθωτα εκτεθειμένη η κυβέρνηση», λέει ο Β. Κόκκαλης