Πρόγραμμα αποχώρησης με κίνητρα μέχρι 55.000 ευρώ στον ΟΤΕ
Στην υπογραφή και άλλης συλλογικής σύμβασης εργασίας, μετά την πρόσφατη επιχειρησιακή, προχώρησαν η διοίκηση του ΟΤΕ και η ΟΜΕ-ΟΤΕ, στην οποία προβλέπεται πρόγραμμα αποχώρησης υπαλλήλων το 2012 με κίνητρα μέχρι και 55.000 ευρώ. Η διοίκηση σημειώνει ότι στον οργανισμό εφαρμόζονται κάθε χρόνο από το 1996 προγράμματα αποχώρησης με κίνητρα και δεν σχετίζονται με το πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου των προηγούμενων χρόνων.
Στην υπογραφή και άλλης συλλογικής σύμβασης εργασίας, μετά την πρόσφατη επιχειρησιακή, προχώρησαν η διοίκηση του ΟΤΕ και η ΟΜΕ-ΟΤΕ, στην οποία προβλέπεται πρόγραμμα αποχώρησης υπαλλήλων το 2012 με κίνητρα μέχρι και 55.000 ευρώ.
Η διοίκηση σημειώνει ότι στον οργανισμό εφαρμόζονται κάθε χρόνο από το 1996 προγράμματα αποχώρησης με κίνητρα και δεν σχετίζονται με το πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου των προηγούμενων χρόνων.
Περίπου 300 εργαζόμενοι κάθε χρόνο την τελευταία τριετία έκαναν χρήση των κινήτρων για αποχώρηση, σύμφωνα με τον ΟΤΕ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 02.03.2026]
- Παιανία 2026: Ανεβαίνει ο Μίλτος Τεντόγλου, έκανε 8,22μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (vid)
- Η ΕΕ ζητά πλήρη σεβασμό του διεθνούς δικαίου – Αλλά καλεί το Ιράν να σταματήσει τις επιθέσεις
- Στάρμερ: Αποδεχθήκαμε αίτημα των ΗΠΑ να χρησιμοποιήσουν βάσεις για αμυντικά πλήγματα κατά ιρανικών πυραύλων
- Ρόμα-Γιουβέντους 3-3: Ο Γκάτι μπήκε στο 88’ και στο 90+3’ «πάγωσε» τους γηπεδούχους
- Ο Σάμιουελ Λ. Τζάκσον ψάχνει τα Adidas παπούτσια του σε μια νέα καμπάνια – Μήπως του τα έκλεψε η Κένταλ Τζένερ;

