Κώδωνα κινδύνου για την παραμονή της Ελλάδας στην ευρωζώνη κρούει η Deutsche Bank
Η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ, αλλά και η απώλεια της ανώτερης βαθμίδας αξιολόγησης (ΑΑΑ) για τη Γαλλία δεν είναι πλέον απίθανες εξελίξεις, σύμφωνα με την τελευταία ανάλυση της Deutsche Bank για τις οικονομικές προοπτικές στην ευρωζώνη.
Η γερμανική τράπεζα εκτιμά ότι η Ελλάδα δεν θα εκδιωχθεί από την ευρωζώνη, αλλά σημειώνει ότι μετά την τελευταία Σύνοδο της G20 στις Κάννες αυτό το ενδεχόμενο δεν είναι πλέον αδιανόητο να συμβεί εντός του 2012.
Επίσης, σημειώνει ότι παράλληλα δεν αποκλείεται να υποβαθμιστεί η Γαλλία, δεδομένου ότι η εφαρμογή των μέτρων λιτότητας της κυβέρνησης Σαρκοζί θα καθυστερήσουν να εφαρμοστούν λόγω των προγραμματισμένων εκλογών (Απρίλιος 2012).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ισπανία: Οι σιδηροδρομικοί υπάλληλοι ανέστειλαν την απεργία τους, αφού κατέληξαν σε συμφωνία με την κυβέρνηση
- Τουρκία: Φτιάχνει κλίμα ο Τσελίκ, 48 ώρες πριν τη συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν
- Η επική αντίδραση του Γκουαρδιόλα στην ασύλληπτη απόκρουση του Ντοναρούμα – Δεν το πίστευε! (vid)
- Ποια είναι η πηγή έμπνευσης της Ντρου Μπάριμορ; Ο Σον Ουάλεν
- Ακίνητα: Πώς η ακρίβεια… συρρικνώνει τα σπίτια μας – «Χάσαμε» σε δύο χρόνια 7 τ.μ.
- Αγώνας επιβίωσης για τον Στάρμερ – Ποιοι τον στηρίζουν, ποιοι ζητούν την αποχώρησή του



