Κοινή παρουσία Φώτη Κουβέλη και Κώστα Σημίτη σε εκδήλωση
Παρουσία του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα εκδήλωση του περιοδικού «Μεταρρύθμιση» με θέμα «Η προοδευτική απάντηση στην κρίση». Ομιλητές στην εκδήλωση ήταν ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης και οι πρώην υπουργοί Νίκος Μπίστης και Νίκος Χριστοδουλάκης.
Παρουσία του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα εκδήλωση του περιοδικού «Μεταρρύθμιση» με θέμα «Η προοδευτική απάντηση στην κρίση».
Ομιλητές στην εκδήλωση ήταν ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης και οι πρώην υπουργοί Νίκος Μπίστης και Νίκος Χριστοδουλάκης.
Χαιρετισμό απηύθυνε Θα χαιρετίσει το ιστορικό το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Παρασκευάς Αυγερινός, ενώ τη συζήτηση συντόνισε ο εκδότης του περιοδικού κ. Γ.Μεϊμάρογλου.
Παρευρέθησαν επίσης ο πρώην υπουργός Β.Κοντογιαννόπουλος, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Οδ.Βουδούρης αλλά και στελέχη της ΔΗΜΑΡ όπως οι βουλευτές Ν.Τσούκαλης και Γρ.Ψαριανός, ο γραμματέας της ΔΗΜΑΡ Σπ.Λυκούδης, ο εκπρόσωπος Τύπου Αν.Παπαδόπουλος, ο Θ.Μαργαρίτης κ.ά.