Ράλι ανόδου στις αγορές της Ευρώπης και των ΗΠΑ τη Δευτέρα
Με έντονα ανοδικές τάσεις άρχισε η χρηματιστηριακή εβδομάδα στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ, με τις αγορές να ανακάμπτουν από τις απώλειες όλων των προηγούμενων ημερών.
Με έντονα ανοδικές τάσεις άρχισε η χρηματιστηριακή εβδομάδα στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ, με τις αγορές να ανακάμπτουν από τις απώλειες όλων των προηγούμενων ημερών.
Στη Νέα Υόρκη ο Dow Jones ενισχύθηκε 2,59% στις 11.523,01 μονάδες ενώ και ο Standard and Poor’s κατέγραψε άνοδο 2,93% στις 1192,57 μονάδες.
Ο δείκτης εταιρειών υψηλής τεχνολογίας Nasdaq ενισχύθηκε 3,52% μέχρι τις 2527.34 μονάδες.
Στο Λονδίνο ο FTSE ενισχύθηκε 2,87% στις 5312,76 μονάδες. Ισχυρά τα κέρδη για τον DAX στη Φρανκφούρτη που διαμορφώθηκε στις 5745,33 μονάδες έχοντας άνοδο 4,60%.
Κατακόρυφη άνοδος 5,46% για τον CAC40 στο Παρίσι που έκλεισε στις 3012,93 μονάδες ενώ κέρδη είχε και ο SMI που έκλεισε στις 5522,66 μονάδες με άνοδο 2,35%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ζελένσκι: Το σχέδιο ειρήνης προβλέπει αμερικανικές εγγυήσεις ασφαλείας για 15 χρόνια – Τι είπε για συνάντηση με Πούτιν
- Ολική ανακαίνιση σε γήπεδο των βορείων προαστίων
- Εκπνέει η προθεσμία για την επιστροφή ενοικίου: Οι τροποποιητικές δηλώσεις και οι πληρωμές
- Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και το μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις: «I’m f@@@@ back» (vids)
- Ο ζωγράφος Μπομπ Ρος κάτω από την αφάνα – Αγνώριστος σε νεαρή ηλικία πριν την περμανάντ
- Αρης Μουγκοπέτρος: «Φοβάμαι να τον αφήσω μόνο με τα παιδιά μου», καταγγέλλει η εν διαστάσει σύζυγός του