Στο σκοτάδι βυθίστηκε επί ώρες η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής
Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα έμεινε από τις 14.00 το μεσημέρι της Κυριακής και για περισσότερες από πέντε ώρες το κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής. Εξαιτίας της διακοπής το κτίριο βυθίστηκε στο σκοτάδι με τους αστυνομικούς να δούλευαν υπό το φως των κεριών και με φακούς.
Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα έμεινε από τις 14.00 το μεσημέρι της Κυριακής και για περισσότερες από πέντε ώρες το κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.
Εξαιτίας της διακοπής το κτίριο βυθίστηκε στο σκοτάδι και σε όσα γραφεία δεν γινόταν τροφοδοσία ηλεκτρικού ρεύματος από γεννήτρια οι αστυνομικοί δούλευαν υπό το φως των κεριών και με φακούς. Μόνο τα γραφεία του Αττικάρχη, του διοικητή της Ασφάλειας και του διοικητή της Οικονομικής Αστυνομίας είχαν φως.
Από την Αστυνομία έγινε γνωστό ότι επρόκειτο για προγραμματισμένη συντήρηση του συστήματος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μπετονιέρα παρέσυρε πεζή στη Νέα Ιωνία – Στο νοσοκομείο η γυναίκα
- Η όπερα Last Days δεν κοιτάει τη ζωή αλλά τον μύθο και τους δαίμονες του Κερτ Κομπέιν
- Πρωτοχρονιά στο μεγάλο Λιμάνι
- Απομάκρυνση επικίνδυνων υλικών σε εγκαταλελειμμένο ακίνητο στην Άνω Πεύκη
- Κρήτη: Συναγερμός για φωτιά σε εργοτάξιο ξενοδοχείου στον Ανισαρά
- Θεσσαλονίκη: Κατέληξε η ηλικιωμένη που νοσηλευόταν μετά τη φωτιά σε διαμέρισμα στην Κάτω Τούμπα
