
Απόλυτο αλαλούμ η κατάσταση με το τέλος ακινητών, λέει η ΝΔ
«Απόλυτο αλαλούμ» χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης την κατάσταση που επικρατεί με το ειδικό τέλος ακινήτων, ενώ κάλεσε τους αρμόδιους υπουργούς να δώσουν άμεση λύση στα προβλήματα που έχουν προκύψει.
«Απόλυτο αλαλούμ» χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης την κατάσταση που επικρατεί με το ειδικό τέλος ακινήτων, ενώ κάλεσε τους αρμόδιους υπουργούς να δώσουν άμεση λύση στα προβλήματα που έχουν προκύψει.
Ο κ. Μιχελάκης θύμησε ότι ο Αντώνης Σαμαράς είχε κάνει έκκληση να μην κόβεται το ρεύμα σε όσους πραγματικά δεν μπορούν να πληρώσουν το χαράτσι, στη διάρκεια της συζήτησης για τις προγραμματικές δηλώσεις της μεταβατικής κυβέρνησης στη Βουλή.
«Δυστυχώς η κατάσταση, σήμερα, παραμένει αδιέξοδη και επικρατεί απόλυτο αλαλούμ. Χιλιάδες συμπολίτες μας, που βρίσκονται σε πραγματικά δυσχερή θέση, δεν γνωρίζουν αν δικαιούνται εξαίρεσης. Οι ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού και εκείνοι που αποδεδειγμένα δεν μπορούν να ανταποκριθούν, βρίσκονται εκτεθειμένοι και ανυπεράσπιστοι» συμπλήρωσε ο κ. Μιχελάκης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιράν: Διάγγελμα για τον πόλεμο θα απευθύνει ο Τραμπ στους Αμερικανούς
- Τραμπ: Δικαστής απορρίπτει διάταγμα για τη διακοπή χρηματοδότησης της δημόσιας ραδιοφωνίας και τηλεόρασης
- Λίβανος: Κλιμάκωση χωρίς όρια, βλέπει ο ΟΗΕ, και ανθρωπιστική κρίση μεγάλης κλίμακας
- Κριμαία: 29 νεκροί σε συντριβή ρωσικού μεταγωγικού αεροσκάφους
- Ιράν: Για πρώτη φορά ο Αραγτσί αναφέρεται σε απευθείας επικοινωνία με την κυβέρνηση των ΗΠΑ
- Ιράν: Οι 2 στους 3 Αμερικανούς θέλουν να τελειώσει σύντομα ο πόλεμος