
Διαμαρτυρία στο Facebook της GM από λάτρεις της Saab
Η επίσημη σελίδα του αμερικανικού ομίλου στο Facebook κατακλύστηκε από χιλιάδες σχόλια υπέρ της Saab, με αφορμή την αρνητική στάση της GM στο, πιθανώς, σωτήριο “deal” για τη σουηδική φίρμα.
Ήταν ζήτημα χρόνου οι γνωστοί για την αφοσίωσή τους, λάτρεις της σουηδικής φίρμας να βρουν ένα τρόπο να διαμαρτυρηθούν για τους νέους χειρισμούς της GM στο ζήτημα της Saab.
Το 2009 είχαν επιλέξει να οργανώσουν πορείες διαμαρτυρίας σχεδόν σε όλον τον δυτικό κόσμο, βγαίνοντας στους δρόμους με πανό που έγραφαν “Save Saab” όταν η GM είχε ανακοινώσει ότι θα διακόψει τη λειτουργία της σουηδικής αυτοκινητοβιομηχανίας αν δεν βρισκόταν μια βιώσιμη πρόταση εξαγοράς της.
Ένα χρόνο και μερικούς μήνες μετά αποφασίζουν να κατακλύσουν την επίσημη σελίδα του αμερικανικού ομίλου στο Facebook με το σύνθημα “Let Saab Go!” σε απάντηση της στάσης της GM στο θέμα της εξαγοράς της Saab από κινεζικές εταιρείες.
Υπενθυμίζεται ότι αφού ανακοινώθηκε η συμφωνία εξαγοράς της σουηδικής φίρμας από τις κινεζικές Youngman και Pang Da -συμφωνία η οποία, κατ’ αρχήν τουλάχιστον, διασφάλιζε τη βιωσιμότητα της Saab- o αμερικανικός όμιλος ο οποίος εξακολουθεί να διαθέτει προνομιακές μετοχές στη Saab ανακοίνωσε ότι δεν επιτρέπει την πώληση ποσοστού άνω του 50% της αυτοκινητοβιομηχανίας σε Κινέζους καθώς θα πλήττονταν τα δικά του συμφέροντα στην τοπική αγορά.
auto.in.gr
- Βάρη: Βίντεο ντοκουμέντο από την επεισοδιακή καταδίωξη διαρρηκτών με πυροβολισμούς
- Συλλυπητήρια από ΕΠΟ, ΠΑΟΚ και Ηρακλή για τον Στέφανο Μπορμπόκη
- Γάλλος αθλητής του παρκούρ γίνεται viral με τρομακτικά άλματα σε ταράτσες της Αθήνας
- Στην έδρα της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Θράκης ο Δένδιας – «Σας ευχαριστώ για αυτό που κάνετε εκ μέρους της κυβέρνησης και του λαού»
- Κατέρρευσε διώροφη πολυκατοικία στην Κύπρο: Μάχη για απεγκλωβισμό ατόμου – Τρείς τραυματίες
- Γεροξεκούτης, παλιάτσος, «απολύεσαι!»: 12 φορές που οι παγκόσμιοι ηγέτες τα έβαλαν ανοιχτά με τον Τραμπ
