
Στα 19,78 δισ. ευρώ το ταμειακό έλλειμμα στο δεκάμηνο του 2011
Το ταμειακό έλλειμμα της κεντρικής διοίκησης την περίοδο Ιανουαρίου-Οκτωβρίου 2011 μειώθηκε σε 19.781 εκατ. ευρώ, έναντι ελλείμματος 20.618 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο του 2010, σύμφωνα με τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος.
Το ταμειακό έλλειμμα της κεντρικής διοίκησης την περίοδο Ιανουαρίου-Οκτωβρίου 2011 μειώθηκε σε 19.781 εκατ. ευρώ, έναντι ελλείμματος 20.618 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο του 2010, σύμφωνα με τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος (ΤτΕ).
Κατά την περίοδο αυτή, τα έσοδα του τακτικού προϋπολογισμού διαμορφώθηκαν σε 39.698 εκατ. ευρώ, από 40.163 εκατ. ευρώ πέρυσι.
Όσον αφορά τις δαπάνες του τακτικού προϋπολογισμού, αυξήθηκαν σε 57.945 εκατ. ευρώ, έναντι 54.523 εκατ. ευρώ την περίοδο Ιανουαρίου-Οκτωβρίου 2010.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Την ενίσχυση των ΟΤΑ ζητά η Μιλένα Αποστολάκη – «Χιλιάδες εργαζόμενοι σε ομηρεία και εργασιακή ανασφάλεια»
- Ανησυχία για τον Ντέρι της Τσέλσι: Έπεσε στο έδαφος με το κεφάλι και αποχώρησε με φορείο (vid)
- Όταν οι Metallica ήρθαν για πρώτη φορά στην Αθήνα το 1993
- ΗΠΑ: «Προσωρινή παρέκκλιση» η υψηλή τιμή του πετρελαίου – Καλεί την Κίνα να βοηθήσει στο άνοιγμα του Ορμούζ
- ΟΗΕ: Οι γυναίκες πληρώνουν (πάλι) το τίμημα από το αυξανόμενο χρέος
- On-Field Capers à la Italiana: What Connects Three Championship Derbies of Shame (videos)


