
Στα 19,78 δισ. ευρώ το ταμειακό έλλειμμα στο δεκάμηνο του 2011
Το ταμειακό έλλειμμα της κεντρικής διοίκησης την περίοδο Ιανουαρίου-Οκτωβρίου 2011 μειώθηκε σε 19.781 εκατ. ευρώ, έναντι ελλείμματος 20.618 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο του 2010, σύμφωνα με τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος.
Το ταμειακό έλλειμμα της κεντρικής διοίκησης την περίοδο Ιανουαρίου-Οκτωβρίου 2011 μειώθηκε σε 19.781 εκατ. ευρώ, έναντι ελλείμματος 20.618 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο του 2010, σύμφωνα με τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος (ΤτΕ).
Κατά την περίοδο αυτή, τα έσοδα του τακτικού προϋπολογισμού διαμορφώθηκαν σε 39.698 εκατ. ευρώ, από 40.163 εκατ. ευρώ πέρυσι.
Όσον αφορά τις δαπάνες του τακτικού προϋπολογισμού, αυξήθηκαν σε 57.945 εκατ. ευρώ, έναντι 54.523 εκατ. ευρώ την περίοδο Ιανουαρίου-Οκτωβρίου 2010.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο στρατός της Νιγηρίας διέσωσε 92 άτομα που είχαν απαχθεί από τζιχαντιστές μαχητές
- Ανακουφισμένος και πανευτυχής ο Κόρι Τζόσεφ: «Εκπληκτικό που έπαιξα αυτό τον ρόλο»
- Πετρέλαιο: Οι τιμές υποχωρούν, ενώ οι αγορές ποντάρουν σε συμφωνία ΗΠΑ-Ιράν για να τερματιστεί ο πόλεμος
- Η Γωγώ Μαστροκώστα ήταν αγωνίστρια μέχρι το τέλος
- Σκαριόλο: «Μικρές λεπτομέρειες έπαιξαν ρόλο… – Πολύ καλή ομάδα ο Ολυμπιακός»
- Η Ουκρανία λέει πως έπληξε πετρελαϊκή εγκατάσταση που εφοδιάζει τη Μόσχα
