Συνελήφθη ιδιοκτήτης αλυσίδας ινστιτούτων αδυνατίσματος για χρέη στο Δημόσιο
Για οφειλές προς το Δημόσιο που ανέρχονται στο ποσό των 625.663,47 ευρώ συνελήφθη ένας 72χρονος ιδιοκτήτης αλυσίδας ινστιτούτων αδυνατίσματος. Η σύλληψή του έγινε στην περιοχή της Φιλοθέης μετά από έγγραφο που έστειλε ο εισαγγελέας στην Οικονομική Αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι οφειλές του 72χρονου σχετίζονται με ΦΠΑ αλλά και άλλες φορολογικές εκκρεμότητες.
Για οφειλές προς το Δημόσιο που ανέρχονται στο ποσό των 625.663,47 ευρώ συνελήφθη ο 72χρονος ιδιοκτήτης της αλυσίδας ινστιτούτων αδυνατίσματος, Bodyline, Λέων Λεβής.
Η σύλληψή του έγινε στην περιοχή της Φιλοθέης μετά από έγγραφο που έστειλε ο εισαγγελέας στην Οικονομική Αστυνομία. Το έγγραφο απεστάλη κατόπιν μηνυτήριας αναφοράς της 4ης ΔΟΥ Αθηνών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι οφειλές του 72χρονου σχετίζονται με ΦΠΑ αλλά και άλλες φορολογικές εκκρεμότητες.
Είχε προχωρήσει σε έναν σχετικό διακανονισμό το 2009, όμως στη συνέχεια δεν είχε αποπληρώσει τις κανονισμένες δόσεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος επιχειρηματίας είχε επιχειρήσει προ μερικών εβδομάδων να τακτοποιήσει και άλλη σημαντική οικονομική εκκρεμότητα με το ελληνικό Δημόσιο.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αύριο το πρωί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.
Τις επόμενες ημέρες αναμένονται και άλλες συλλήψεις.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Byron: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Μέγαρα, Ανατολική Μάνη, Ευρώτας και δύο κοινότητες στον Δήμο Μάνδρας
- Κρις Πρατ: Πρωταγωνιστεί σε ντοκιμαντέρ που εξερευνά τον κρυμμένο τάφο του Αγίου Πέτρου
- LIVE: Καλαμάτα – Ολυμπιακός Β’
- Κακοκαιρία Byron: Μέχρι πότε θα συνεχιστούν τα φαινόμενα στη Θεσσαλία – Βροχοπτώσεις στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία
- Στέφανος Τσιτσιπάς: Προθεσμία μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή για να παραδώσει το δίπλωμα οδήγησης
- Ξεκίνησε η πορεία στη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου – Ποιοι δρόμοι έκλεισαν
