Τα τρέιλερ των δύο «ανταγωνιστικών» ταινιών με ηρωίδα την Χιονάτη είδαν το φως της δημοσιότητας και αποκάλυψαν ότι πρόκειται για δύο πολύ διαφορετικές ταινίες. Η μία με κακιά μάγισσα τη Τζούλια Ρόμπερτς είναι κωμωδία, ενώ Η Χιονάτη και Ο Κυνηγός αποτελεί μια σκοτεινή περιπέτεια.

Στην ταινία του Τάρσεμ Σινγκ (Το Κλουβί, The Fall) η Τζούλια Ρόμπερτς αναλαμβάνει τον ρόλο της κακιάς βασίλισσας, ενώ βασιλιάς ντύνεται ο Σον Μπιν. Χιονάτη είναι η νεαρή Λίλι Κόλινς, ενώ στην ταινία πρωταγωνιστεί και ο Νέιθαν Λέιν.

Πρόκειται για μια κωμωδία με στοιχεία Μπόλιγουντ που φέρνει στο προσκήνιο την κακιά μάγισσα.

Από την άλλη, Η Χιονάτη και ο Κυνηγός αποτελεί μια σκοτεινή περιπέτεια που αλλάζει το κλασικό παραμύθι. Ο κυνηγός που έχει επιφορτιστεί να σκοτώσει τη Χιονάτη στο δάσος, γίνεται μέντοράς της στην επιχείρηση εκδίκησης της κακιάς βασίλισσας.

Ο Κρις Χεμσγουέρθ (Θορ) ανέλαβε τελικά τον ρόλο του κυνηγού με τον οποίο είχαν συνδεθεί οι Βίγκο Μόρτενσεν και Χιού Τζάκμαν.

Η Κρίστεν Στούαρτ του Twilight ντύνεται Χιονάτη (με πανοπλία αντί για ρομαντικά φορέματα), ενώ η Σαρλίζ Θερόν είναι η κακιά μάγισσα που διατάζει τον θάνατό της.

Το «Mirror, Mirror» θα βγει στους κινηματογράφους στις 16 Μαρτίου του 2012, ενώ η «Χιονάτη και ο Κυνηγός» την 1η Ιουνίου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ