Φορτηγό με 700 κιλά κάνναβη προσέκρουσε σε πινακίδα της Αθηνών-Πατρών
Ένα τροχαίο ατύχημα έγινε αιτία να αποκαλυφθεί φορτίο 695 κιλών ακατέργαστης κάνναβης με πιθανότερο προορισμό την Αθήνα. Το φορτηγό ψυγείο που μετέφερε να ναρκωτικά προσέκρουσε σε κινητή πινακίδα που προειδοποιούσε για έργα.
Ένα τροχαίο ατύχημα έγινε αιτία να αποκαλυφθεί φορτίο 695 κιλών ακατέργαστης κάνναβης με πιθανότερο προορισμό την Αθήνα.
Το ατύχημα συνέβη το πρωί της Κυριακή στο 127ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών- Πατρών, στο ύψος του Καμαρίου Ξυλοκάστρου.
Φορτηγό ψυγείο προσέκρουσε σε κινητή πινακίδα στο σημείο που γίνονται έργα και παρεξέκλινε δεξιά με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί.
Ο οδηγός έσπευσε να εγκαταλείψει το όχημα πριν φτάσει η αστυνομία, που ειδοποιήθηκε από υπαλλήλους της εθνικής οδού.
Το μεσημέρι συνελήφθη στο Λέχαιο Κορινθίας ο 48χρονος ιδιοκτήτης του φορτηγού, ο οποίος κρατείται και εξετάζεται στην Ασφάλεια Κορίνθου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Ουκρανία: Η όποια «αληθινή πρόοδος» για την αποκατάσταση της ειρήνης εξαρτάται από τη Ρωσία, λένε οι ΗΠΑ
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Τρεις προ(σ)κλήσεις
- Μπενφίκα – Σπόρτινγκ 1-1: Χωρίς νικητή το ντέρμπι της Λισαβόνας
- ΗΠΑ: Η κυβέρνηση Τραμπ θα επεκτείνει την ταξιδιωτική απαγόρευση για πολίτες πάνω από 30 χωρών
- Μάιντς – Γκλάντμπαχ 0-1: Ο Ντα Κόστα καταδίκασε την ομάδα του
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 06.12.2025]

