Υλικά
  • 1 κουτί Sweet and Balance Κρέμα ζαχαροπλαστικής με γεύση βανίλια
  • ½ κονσέρβα Ανανά σε φυσικό χυμό μικρό μέγεθος (280 γραμ.)
  • 200 γραμ. φρέσκο τυρί σε κρέμα
  • 1 κουτί Φρουί ζελέ με γεύση Ανανά Light Γιώτης

Εκτέλεση

  • Διαλύετε το Φρουί ζελέ με γεύση Ανανά Light Γιώτης σε 200ml (1 φλιτζ. τσαγιού) βραστό νερό, προσθέτετε 100ml (½ φλιτζ. τσαγιού) χυμό ανανά από την κονσέρβα και το αφήνετε να κρυώσει (όχι να πήξει)
  • Παρασκευάζετε τη Sweet and Balance Κρέμα ζαχαροπλαστικής με γεύση βανίλια σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού.
  • Στραγγίζετε 5 ροδέλες Ανανά και τις κόβετε σε μικρά κομμάτια
  • Προσθέτετε στην έτοιμη κρέμα 200 γραμ. φρέσκο τυρί κρέμα και το κρύο ζελέ Ανανά
  • Χτυπάτε για 1 λεπτό ακόμα στο μίξερ μέχρι η κρέμα να γίνει ομοιόμορφη
  • Προσθέτετε τα κομμάτια ανανά, έχοντας κρατήσει μερικά για το γαρνίρισμα, και ανακατεύετε ελαφριά
  • Μοιράζετε την κρέμα σε 10 μπολάκια και γαρνίρετε με κομμάτια ανανά
  • Βάζετε το γλύκισμα στο ψυγείο μέχρι να παγώσει
Διαθρεπτικά στοιχεία
Ανά μερίδα 108 γραμ.
Ενέργεια 73 kcal
Πρωτεΐνες 4,8 g
Υδατάνθρακες 10,3 g
Σάκχαρα 5,3 g
Λιπαρά 1,4 g
Κορεσμένα 1,2 g
Εδώδιμες ίνες 2,3 g
Νάτριο 0,12 g
  • Μερίδες ανά γλύκισμα: 10
  • Βάρος μερίδας: 108 γραμ.
  • Ισοδύναμα: 2 Ισοδύναμα λαχανικών

health.in.gr