
Κέρδη κατέγραψαν την Τετάρτη οι αγορές των ΗΠΑ και της Ευρώπης
Τα χρηματιστήρια στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ κατάφεραν να ανακτήσουν μέρος από τις απώλειες της προηγούμενης συνεδρίασης αν και οι αγορές δεν έχουν ηρεμήσει καθόλου.
Τα χρηματιστήρια στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ κατάφεραν να ανακτήσουν μέρος από τις απώλειες της προηγούμενης συνεδρίασης αν και οι αγορές δεν έχουν ηρεμήσει καθόλου.
Στα κέρδη μετά την πτώση της Τρίτης επέστρεψε η Νέα Υόρκη με τον Dow Jones να ενισχύεται 1,53% στις 11.836,04 μονάδες.
Ο Standard and Poor’s 500 ενισχύθηκε 1,61% στις 1237,90 μονάδες ενώ ο Nasdaq έκλεισε στις 2.639,98 μονάδες με άνοδο 1,27%.
Στο Λονδίνο ο δείκτης FTSE100 κατέγραψε άνοδο 1,14% στις 5.484,10 μονάδες ενώ, την ίδια ώρα, σημαντική άνοδο (+2,20%) είχε ο DAX στη Φρανκφούρτη που διαμορφώθηκε στις 5.965,63 μονάδες.
Ανοδική και η πορεία του CAC-40 στο Παρίσι που έκλεισε στις 3.110,49 μονάδες με άνοδο 1,38%. Αντίθετα, μικρότερη άνοδο (0,40%) είχε ο SMI στη Ζυρίχη για να διαμορφωθεί στις 5.611,05 μονάδες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μπλόσομγκεϊμ: «Εξαιρετικός ο Μπαρτζώκας, MVP ο Βεζένκοφ» – Τι είπε για Αταμάν και Final 4
- Τζον Νόλαν: Πέθανε ο ηθοποιός των Batman
- Δένδιας: Στο επιτηρητικό φυλάκιο «126» στον Έβρο ο ΥΠΕΘΑ
- Αποθέωση Γκουαρδιόλα για τον Σερκί: «Από τους πιο ταλαντούχους που έχω δει»
- Πειραιάς: Ανήλικοι πέταξαν κροτίδα μέσα σε λεωφορείο – Μία σύλληψη
- Ουκρανία και η Ρωσία αλληλοκατηγορούνται για πολλές παραβιάσεις της πασχαλινής κατάπαυσης του πυρός

