Καμία παρέμβαση του υπουργείου Παιδείας για τα «μαύρα μαντίλια» των μαθητών
Καμία επέμβαση δεν σκέφτεται το υπουργείο Παιδείας στις περιπτώσεις των σχολείων όπου μαθητές φόρεσαν μαύρα μαντήλια ή επέδειξαν με χειρονομίες ασέβεια προς τους επισήμους κατά την διάρκεια της παρέλασης για την 28η Οκτωβρίου. Όπως αναφέρει ανώτατο στέλεχος του υπουργείου που μίλησε στο Βήμα, το θέμα αποτελεί αρμοδιότητα των περιφερειακών διευθύνσεων εκπαίδευσης όσον αφορά τους εκπαιδευτικούς και τους διευθυντές των σχολείων όσον αφορά τους μαθητές.
Καμία επέμβαση δεν σκέφτεται το υπουργείο Παιδείας στις περιπτώσεις των σχολείων όπου μαθητές φόρεσαν μαύρα μαντήλια ή επέδειξαν με χειρονομίες ασέβεια προς τους επισήμους κατά την διάρκεια της παρέλασης για την 28η Οκτωβρίου.
Όπως αναφέρει ανώτατο στέλεχος του υπουργείου που μίλησε στο Βήμα, το θέμα αποτελεί αρμοδιότητα των περιφερειακών διευθύνσεων εκπαίδευσης όσον αφορά τους εκπαιδευτικούς και τους διευθυντές των σχολείων όσον αφορά τους μαθητές.
Αντιθέτως, το υπουργείο Παιδείας αναζητάει πρωτοβουλίες εκπαιδευτικών παρεμβάσεων στα σχολεία με στόχο να εντοπιστούν και να σχολιαστούν παραδείγματα αντιεκπαιδευτικών συμπεριφορών. Δηλαδή εκδηλώσεις και ενημερωτικές πρωτοβουλίες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σβιάτεκ – Σάκκαρη 1-2: Θρίαμβος για τη Μαρία, απέκλεισε τη Σβιάτεκ και προκρίθηκε στους «4» της Ντόχας!
- Η Ευρώπη λιγότερο διεφθαρμένη, αλλά όχι πιο καθαρή – Τι δείχνει ο καθρέφτης για την Ελλάδα
- ΑΑΔΕ: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εκατοντάδων αχυρανθρώπων με 380 επιχειρήσεις και χρέη 43 εκατ. ευρώ
- JFK Jr. και Κάρολιν Μπεσέτ – «Αν κάποιος επρόκειτο να κλέψει τον πρίγκιπά τους, ας ήταν μια εντελώς άψογη πριγκίπισσα»
- Κώστας Αρβανίτης: Στεκόμαστε στο πλευρό των διανομέων της efood
- Πρόστιμο της Euroleague στον Γιώργο Μπαρτζώκα για το περιστατικό στο Ντουμπάι
