Απεργούν από την Παρασκευή και όλη την επόμενη εβδομάδα οι γιατροί του ΙΚΑ
Σε πανελλαδική απεργία προχωρούν οι γιατροί του ΙΚΑ την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου, αντιδρώντας στην κατάργηση οργανικών θέσεων και το καθεστώς εφεδρείας. Οι γιατροί του ιδρύματος έχουν εξαγγείλει επίσης 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες για όλη τη επόμενη εβδομάδα, από τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου μέχρι και την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου. Τα έκτακτα περιστατικά θα αντιμετωπίζονται από το προσωπικό ασφαλείας.
Σε πανελλαδική απεργία προχωρούν οι γιατροί του ΙΚΑ την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου, αντιδρώντας στην κατάργηση οργανικών θέσεων και το καθεστώς εφεδρείας.
Οι γιατροί του Ιδρύματος έχουν εξαγγείλει επίσης 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες για όλη τη επόμενη εβδομάδα, από τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου μέχρι και την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου.
Τα έκτακτα περιστατικά θα αντιμετωπίζονται από το προσωπικό ασφαλείας.
Όπως αναφέρει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Γιατρών ΙΚΑ (ΠΟΣΕΥΠΙΚΑ), η απεργία γίνεται με αίτημα να εξαιρεθούν οι γιατροί του ΙΚΑ και του ΕΣΥ από το μέτρο της εφεδρείας και την κατάργηση οργανικών θέσεων.
Επιπλέον, η Ομοσπονδία υπογραμμίζει την αντίθεσή της στη «διάλυση της περίθαλψης του ΙΑΚ, στην ληστεία της τσέπης του ασφαλισμένου με το νέο κανονισμό παροχών του ΕΟΠΥΥ και στις απαξιωατικές συμβάσεις αντιμισθίας».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Euroleague όρισε τον Ντιφαλά στο Παναθηναϊκός – Μπασκόνια
- Γροιλανδία: «Δεν σκέφτομαι πλέον αποκλειστικά την ειρήνη» – Νέες απειλές Τραμπ και έκτακτη Σύνοδος Κορυφής στις Βρυξέλλες
- Ταΰγετος: «Είχαν κακώσεις και δεν μπορούσανε να περπατήσουν» – Αίσιο τέλος για τους 8 ορειβάτες
- Αγρότες: Ψαλιδίζει τις προσδοκίες ο Τσιάρας – «Η κυβέρνηση έχει κάνει τις τελικές της ανακοινώσεις»
- Η Τόνια Σωτηροπούλου αποχαιρετά τον πατέρα της – Η συγκινητική ανάρτησή της
- Θεσσαλονίκη: 38χρονος διέρρηξε 14 οχήματα μέσα σε λίγες ώρες
