Τρία άτομα εξετάζονται για την ληστεία στο αεροδρόμιο
Δυο άντρες και μια γυναίκα εξετάζονται στην Ασφάλεια Αττικής ως ύποπτοι για την ένοπλη ληστεία που έγινε την Κυριακή το απόγευμα στο υποκατάστημα της Alpha Bank στο διεθνές αεροδρόμιο Αθηνών «Ελ.Βενιζέλος» με λεία 1,4 εκατομμύρια ευρώ.
Δυο άντρες και μια γυναίκα εξετάζονται στην Ασφάλεια Αττικής ως ύποπτοι για την ένοπλη ληστεία που έγινε την Κυριακή το απόγευμα στο υποκατάστημα της Alpha Bank στο διεθνές αεροδρόμιο Αθηνών «Ελ.Βενιζέλος» με λεία 1,43 εκατομμύρια ευρώ.
Πρόκειται για δύο άνδρες -εκ των οποίων ένας αλβανικής καταγωγής- και μία γυναίκα νεαρής ηλικίας.
Στο διαμέρισμα του ενός, στην περιοχή των Εξαρχείων, βρέθηκαν 2 πιστόλια, 802 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, αλεξίσφαιρα γιλέκα, 50 ταινίες για δεσμίδες χαρτονομισμάτων, 8.900 λίρες Αγγλίας, 31.000 δολάρια ΗΠΑ, 739.530 ευρώ, τα οποία εκτιμάται ότι αποτελούν μέρος των χρημάτων που εκλάπησαν από την τράπεζα και επιπλέον ποσό 16.000 ευρώ.
Ήδη στην Ασφάλεια κινείται η διαδικασία αναγνώρισης των δραστών από υπαλλήλους της τράπεζας και άλλους αυτόπτες μάρτυρες. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΛ.ΑΣ. έφτασε στο διαμέρισμα των Εξαρχείων με βάση τη μαρτυρία οδηγού ταξί που παρέλαβε από το αεροδρόμιο τον ληστή και από σειρά άλλων στοιχείων της πολυήμερης έρευνας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συμβούλιο Ασφαλείας: Έκτακτη συνεδρίαση τη Δευτέρα για την αναγνώριση της Σομαλιλάνδης από το Ισραήλ
- Γουινέα: Ομάδα ενόπλων «εξουδετερώθηκε» στην πρωτεύουσα Κονακρί, λίγες ώρες προτού ανοίξουν οι κάλπες
- Χιόνι και πάγος δημιουργούν προβλήματα στις συγκοινωνίες των ΗΠΑ – Στα λευκά η Νέα Υόρκη
- Μιανμάρ: Οι εκλογές διεξάγονται σε ένα κλίμα βίας και καταστολής λέει ο ΟΗΕ
- Μεγάλη Βρετανία: Συμφώνησε με Αγκόλα και Ναμίμπια για επιστροφές «παράτυπων μεταναστών»
- Οι ΗΠΑ ανησυχούν για το βεληνεκές κινεζικών βαλλιστικών πυραύλων εναντίον πλοίων – Φτάνουν στην Δυτική Ακτή