Grand Prix Ιαπωνίας στον Alpha
Μπορεί σήμερα να μην συμμετέχει στο πρωτάθλημα Ιάπωνας κατασκευαστής αλλά στο πρόσφατο παρελθόν συμμετείχαν τρεις: Toyota, Bridgestone και Honda.
Ο μόνος Ιάπωνας που συμμετέχει στον θεσμό είναι ο Καμούι Κομπαγιάσι, ο οποίος αγωνίζεται με τα χρώματα της Sauber.
Ο 25χρονος πιλότος έχει αναλάβει αρκετές πρωτοβουλίες σε διεθνές επίπεδο για να βοηθήσει τη χώρα και τους συμπατριώτες του, σε συνεργασία με διάφορους οργανισμούς. Μια εκ των οποίων ήταν να προσκαλέσει στον αγώνα μια χορωδία κοριτσιών, την MJC Ensemble, προερχόμενη από τις πληγείσες περιοχές την Minamisoma. Τα κορίτσια θα συνοδεύονται από τους γονείς τους και θα τραγουδήσουν τον εθνικό ύμνο της χώρας πριν την εκκίνηση. Στον αγωνιστικό τομέα, ο Σεμπάστιαν Φέτελ θέλει έναν βαθμό για να πανηγυρίσει τον δεύτερο συνεχόμενο τίτλο του.
Το μόνο σενάριο που μπορεί να ανατρέψει τη νίκη του 24χρονου Γερμανού είναι να νικήσει ο Τζένσον Μπάτον και ταυτόχρονα να μείνει ο ίδιος χωρίς βαθμούς. Κάτι που δεν έχει συμβεί μέχρι στιγμής φέτος.
- Πρεμιέρα για το ομόλογο της Capital Clean Energy Carriers στο ΧΑ
- Γιατί οι νέοι στην Ευρώπη έχουν χειρότερη ψυχική υγεία σε σχέση με τις παλαιότερες γενιές;
- Νίκος Μακρόπουλος: Με πνευμονία στο νοσοκομείο – πότε επιστρέφει στις πίστες
- Ρωσία – Ζαχάροβα: Επιθετική πρόκληση από πλευράς των ΗΠΑ το περιστατικό με ταχύπλοο κοντά στην Κούβα
- Τι είπε ο Φρανσίσκο για το μέλλον του: «Υπάρχουν πολλές προτάσεις…»
- Υπάτιος Πατμάνογλου: Το μήνυμά του για τα 9 χρόνια από το τροχαίο με την Porsche
