Στις 10 Οκτωβρίου ξεκινά η λειτουργία της ΔΟΥ μεγάλων επιχειρήσεων
Από τις 10 Οκτωβρίου 2011 θα ξεκινήσει η λειτουργία της ΔΟΥ Μεγάλων Επιχειρήσεων, όπως προβλέπεται σε απόφαση του υπουργού Οικονομικών Ευάγγελου Βενιζέλου. Σύμφωνα με την ίδια απόφαση, από την ίδια ημερομηνία η μετονομασθείσα ΔΟΥ Φορολογίας Ανωνύμων Εμπορικών Εταιρειών (ΦΑΕΕ) Αθηνών θα λειτουργεί ως ΔΟΥ Φορολογίας Ανωνύμων Εταιρειών (ΦΑΕ) Αθηνών.
Από τις 10 Οκτωβρίου 2011 θα ξεκινήσει η λειτουργία της ΔΟΥ Μεγάλων Επιχειρήσεων, όπως προβλέπεται σε απόφαση του υπουργού Οικονομικών Ευάγγελου Βενιζέλου.
Σύμφωνα με την ίδια απόφαση, από την ίδια ημερομηνία η μετονομασθείσα ΔΟΥ Φορολογίας Ανωνύμων Εμπορικών Εταιρειών (ΦΑΕΕ) Αθηνών θα λειτουργεί ως ΔΟΥ Φορολογίας Ανωνύμων Εταιρειών (ΦΑΕ) Αθηνών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Στρασβούργο: Διαδήλωση αγροτών έξω από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο κατά της συμφωνίας ΕΕ-Mercosur
- Ασφαλιστικές εισφορές: Τι αλλάζει για ελεύθερους επαγγελματίες – Πότε λήγει η προθεσμία επιλογής κατηγορίας
- Ακόμη ένα cancel: To Νetflix «κόβει» τη Μέγκαν Μαρκλ – «Απελπισμένη προσπάθεια αυτοπροβολής»
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω έκτακτων καιρικών φαινομένων – Που σημειώνονται διακοπές κυκλοφορίας
- Πάτρα: Κλειστά την Τετάρτη τα σχολεία, λόγω της κακοκαιρίας
- Η EE προσανατολίζεται στην επιβολή νέων κυρώσεων σε βάρος του Ιράν, λέει η φον ντερ Λάιεν