Παράνομη κρίθηκε η κινητοποίηση των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας την Τετάρτη
Παράνομη κρίθηκε από το δικαστήριο και η νέα κινητοποίηση που είχαν εξαγγείλει για την προσεχή Τετάρτη (12:00-16:00) οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας. Πάντως από την Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου, οι ελεγκτές αρνούνται να εργαστούν υπερωριακά με αποτέλεσμα να παρατηρούνται καθυστερήσεις στις πτήσεις των αεροσκαφών, οι οποίες σε πολλές περιπτώσεις υπερβαίνουν και τις τρεις ώρες.
Παράνομη κρίθηκε από το δικαστήριο και η νέα κινητοποίηση που είχαν εξαγγείλει για την προσεχή Τετάρτη οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας.
Συγκεκριμένα, η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας προσέφυγε στο δικαστήριο ζητώντας να κηρυχθεί παράνομη η 4ωρη στάση εργασίας (12 μ.μ. με 4 μ.μ.) που εξήγγειλαν οι ελεγκτές, διεκδικώντας την ικανοποίηση οικονομικών, κυρίως, αιτημάτων τους.
Σημειώνεται πάντως ότι από την Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου, οι ελεγκτές έχουν αποφασίσει να τηρούν πιστά το ωράριό τους και να μην εξυπηρετούν τις λεγόμενες «υπερπτήσεις» (όσες γίνονται στο FIR χωρίς προσγείωση ή απογείωση) με αποτέλεσμα να παρατηρούνται καθυστερήσεις στις πτήσεις των αεροσκαφών, οι οποίες σε πολλές περιπτώσεις υπερβαίνουν και τις τρεις ώρες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τραμπ: Συγχαίρει τον εαυτό του για την εκεχειρία Καμπότζης και Ταϊλάνδης – Η σύγκριση με τα Ηνωμένα Έθνη
- Μισθοί δύο «ταχυτήτων» στην Ελλάδα – Το βαθύ χάσμα των μισθολογικών αποκλίσεων
- Μετ’ εμποδίων η επιστροφή των εκδρομέων στην Αθήνα – Ουρές χιλιομέτρων – Ανοιχτά τα Μάλγαρα από τους αγρότες
- Κρεμονέζε – Νάπολι 0-2: Σπουδαίο διπλό με «ντοπιέτα» του Χόιλουντ
- Με τι καιρό θα αλλάξουμε χρόνο – Τι λένε οι προβλέψεις για τα έντονα φαινόμενα
- «Ξαναπέθανε» ο Sin Boy; – Η ανάρτηση με το «1990 – 2025» που προκάλεσε σάλο στα social media
