Επίθεση κατά Σαμαρά, με βαρείς χαρακτηρισμούς, από την Ντόρα Μπακογιάννη
Σφοδρή επίθεση στον Αντώνη Σαμαρά, με βαρείς χαρακτηρισμούς, εξαπέλυσε μέσω του Βήμα 99,5 η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη, ενώ συμφώνησε με τα όσα γράφει ο επικοινωνιολόγος Γιάννης Λούλης στο νέο βιβλίο του, στο οποίο χαρακτηρίζει τον Αντώνη Σαμαρά «λαϊκιστή». Για τις δημοσκοπήσεις, εμφανίστηκε αισιόδοξη ότι η Δημοκρατική Συμμαχία θα μπει στη Βουλή.
Σφοδρή επίθεση στον Αντώνη Σαμαρά, με βαρείς χαρακτηρισμούς, εξαπέλυσε μέσω του Βήμα 99,5 η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη.
Η κυρία Μπακογιάννη είπε ότι επί Αντώνη Σαμαρά η ΝΔ έχει πραγματοποιήσει «ακροδεξιά στροφή», μίλησε για «εθνικοσιαλιστική αντίληψη» στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, καθώς και για «λογική που οδηγεί σε πατριδοκαπηλία».
Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας συμφώνησε, εξάλλου, με τα όσα γράφει ο επικοινωνιολόγος Γιάννης Λούλης στο νέο βιβλίο του, στο οποίο χαρακτηρίζει τον Αντώνη Σαμαρά «λαϊκιστή».
Για τις δημοσκοπήσεις, εμφανίστηκε αισιόδοξη ότι η Δημοκρατική Συμμαχία θα μπει στη Βουλή.
Για τις δηλώσεις Βενιζέλου εξέφρασε την ελπίδα αυτή τη φορά να έχουν βάση, ενώ τέλος χαρακτήρισε θετικό το γεγονός ότι σε δημοσκοπήσεις οι Έλληνες, τάσσονται υπέρ της παραμονής του ευρώ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Αμετανόητος θύτης» – Η Ροζάνα Αρκέτ γράφει ανοιχτή επιστολή στον Χάρβεϊ Γουάινσταϊν
- Ραφήνα: Εμπλοκή κάβου στην προπέλα του πλοίου «Θεολόγος» – Ταλαιπωρία για 673 επιβάτες
- Τορούν 2026: Εξασφάλισε το ασημένιο και προσπαθεί για το χρυσό ο Καραλής!
- Τι λέει στο in η δικηγόρος που γέννησε πρόωρα και δεν της αναγνωρίστηκε ανωτέρα βία
- Σακελλαρίδης: Πόσο ακόμα η κυβέρνηση Μητσοτάκη θα συνεχίσει να συμπεριφέρεται ως τοποτηρητής του Τραμπ και του Νετανιάχου
- Ορμούζ: Οι ΥΠΕΞ των G7 δηλώνουν έτοιμοι να «λάβουν μέτρα για την στήριξη του ενεργειακού ανεφοδιασμού»

