
Παραλήρημα χαρακτηρίζει η ΝΔ την ομιλία Βενιζέλου μετά την Κυβερνητική Επιτροπή
«Με το αποψινό του παραλήρημα, ο κ. Βενιζέλος απέδωσε την αποτυχία της οικονομικής πολιτικής στους πολιτικούς και δημοσιογράφους που έχουν διαφορετική άποψη» σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, λίγο μετά την ομιλία του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και υπουργού Οικονομικών το βράδυ της Κυριακής.
«Με το αποψινό του παραλήρημα, ο κ. Βενιζέλος απέδωσε την αποτυχία της οικονομικής πολιτικής στους πολιτικούς και δημοσιογράφους που έχουν διαφορετική άποψη» σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, λίγο μετά την δηλώσεις του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και υπουργού Οικονομικών το βράδυ της Κυριακής.
«Ακούμε πρωτοφανή πράγματα: Η πολιτική τους απέτυχε, οι άλλοι φταίνε!» αναφέρει η ανακοίνωση του Γιάννη Μιχελάκη.
»Ακυρώθηκε το ταξίδι του κ. Παπανδρέου στις Ηνωμένες Πολιτείες και έγινε έκτακτο υπουργικό συμβούλιο, με μόνο μέχρι στιγμής αποτέλεσμα την απίστευτη επίθεση κατά του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας. Και όλα αυτά, λίγη ώρα μετά τα όσα είπε ο Αντώνης Σαμαράς στη Θεσσαλονίκη…»
»Αν, επίσης, νομίζει ο κ. Βενιζέλος ότι κάθε φορά που επικοινωνεί με τον κ. Σαμαρά, θα εξασφαλίζει τη σιωπή της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ζει σε άλλες εποχές και σε άλλα καθεστώτα!»
»Παίρνουν μέτρα, δεν τους βγαίνουν, παίρνουν και νέα μέτρα, πάλι δεν τους βγαίνουν και για αυτό τους φταίει … η Νέα Δημοκρατία».
»Η κυβέρνηση παραπαίει, ο κ. Βενιζέλος μαινόμενος βρίζει, ο κ. Παπανδρέου κρύβεται πίσω από τον αντιπρόεδρό του και ο κόσμος αποσβολωμένος δεν πιστεύει σε αυτά που βλέπει και ακούει» καταλήγει το κείμενο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ανδρουλάκης: Επανεκκίνηση. Μαζί μπορούμε να ανοίξουμε τον δρόμο για την Ελλάδα της ελπίδας, της προοπτικής και των πολλών ευκαιριών για τις νεότερες γενιές
- Διαμαρτυρία-έπος από τους οπαδούς της Γκλάντμπαχ: «Να μην αγοράσει κανείς λουκάνικα και μπύρες»
- Η εποχή της αντι-φιλοδοξίας: Γιατί σταματήσαμε να ζούμε για να δουλεύουμε
- Ο Ρέιφ Φάινς θέλει να δει την Τίλντα Σουίντον στον ρόλο του Βόλντεμορτ
- Οχιά δάγκωσε 13χρονο – Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση
- Fuel Pass: Απάτη με SMS – Πώς μπορούν να σας αδειάσουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς

