
Περιορίζεται η χρήση αυτοκινήτων μεγάλου κυβισμού από τους βουλευτές
Ομόφωνα δεκτή έγινε από το Σώμα η απόφαση του προέδρου της Βουλής Φίλιππου Πετσάλνικου, να περιοριστεί η χρήση αυτοκινήτων μεγάλου κυβισμού στους βουλευτές. Με τον τρόπο αυτό εκτιμάται, όπως τόνισε ο κ. Πετσάλνικος, ότι θα εξοικονομηθούν κονδύλια ύψους 1,5 εκ ευρώ.
Ομόφωνα δεκτή έγινε από το Σώμα η απόφαση του προέδρου της Βουλής Φίλιππου Πετσάλνικου, να περιοριστεί η χρήση αυτοκινήτων μεγάλων κυβικών στους βουλευτές.
Η απόφαση προβλέπει ότι δεν θα ξεπερνούν τα 1.400 κυβικά τα αυτοκίνητα που χορηγούνται με τη μέθοδο λίζινγκ στους βουλευτές της Αθήνας και τα 1.800 κυβικά εκατοστά για τους βουλευτές της περιφέρειας.
Με τον τρόπο αυτό εκτιμάται, όπως τόνισε ο κ. Πετσάλνικος, ότι θα εξοικονομηθούν κονδύλια ύψους 1,5 εκ ευρώ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ρωσία: Πλήγμα drones της Ουκρανίας σε χημικό εργοστάσιο
- Σουδάν: Για μια «εγκαταλελειμμένη κρίση» κάνει λόγο ο ΟΗΕ – «Γιατί ο κόσμος δεν έχει εξεγερθεί;»
- Λίβανος: Ο Μερτς προτρέπει τον Νετανιάχου να σταματήσει τον πόλεμο και να αρχίσει συνομιλίες
- Ιράν: Ο Απρίλιος αναμένεται να είναι «χειρότερος από τον Μάρτιο» στον ενεργειακό τομέα
- Γάζα: Τουλάχιστον 4 Παλαιστίνιοι νεκροί από ισραηλινά πλήγματα – Οι 3 έξω από σχολείο
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Τα λάθη κοστίζουν