Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
5-9 Σεπτεμβρίου 2011: Διεθνές Συνέδριο Πληροφορικής ECML/PKDD 2011 στην Αθήνα

5-9 Σεπτεμβρίου 2011: Διεθνές Συνέδριο Πληροφορικής ECML/PKDD 2011 στην Αθήνα

Tο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων διοργανώνουν το Κορυφαίο Διεθνές Συνέδριο Πληροφορικής....

Tο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων διοργανώνουν το Κορυφαίο Διεθνές Συνέδριο Πληροφορικής “European Conference on Machine Learning / Principles and Practice of Knowledge Discovery in Databases”(ECML/PKDD), που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, το μεταξύ 5 και 9 Σεπτεμβρίου 2011.

Το συνέδριο αυτό αποτελεί το μεγαλύτερο Ευρωπαϊκό επιστημονικό γεγονός στο χώρο της «Μηχανικής Μάθησης και Εξόρυξης Δεδομένων”, είναι παγκόσμιας εμβέλειας και προέρχεται από μια πολύ επιτυχημένη σειρά είκοσι διαδοχικών διοργανώσεων. Στο συνέδριο αυτό συμμετέχουν πάνω από τετρακόσιοι (400) σύνεδροι – κορυφαίοι επιστήμονες του χώρου από όλο τον κόσμο καθώς και διεθνούς κύρους προσκεκλημένοι ομιλητές, μεταξύ των οποίων Rakesh Agrawal (Microsoft Search Labs, USA), Albert-László Barabási (Center of Complex Networks Research, Harvard University), Christofer Bishop (Microsoft Research Labs, Cambridge, UK), και Andrei Broder, (Yahoo! Research, USA).

Το Συνέδριο ECML/PKDD 2011 θα φέρει κοντά Έλληνες και ξένους επιστήμονες, νέους και ώριμους, με άμεσα οφέλη στη διάχυση της επιστημονικής γνώσης και την ανύψωση της θέσης του επιστημονικού μας δυναμικού σε διεθνές επίπεδο.

Για περισσότερες πληροφορίες: http://www.ecmlpkdd2011.org

Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Sports in

Έτοιμος για όλα ο Λευτέρης Πετρούνιας στο Παρίσι

Ο προκριματικός της ενόργανης ανδρών θα διεξαχθεί το Σάββατο 27 Ιουλίου και ο «άρχοντας των κρίκων» έχει κληρωθεί να αγωνιστεί στον πρώτο από τους τρεις ομίλους

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024