Δωρεάν εισιτήρια σε ανέργους προσφέρουν οι «Νύχτες Πρεμιέρας»
Δωρεάν εισιτήρια σε ανέργους θα προσφέρει φέτος, στην 17η διοργάνωσή του (14 – 25 Σεπτεμβρίου) το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας. Το Φεστιβάλ θα μοιράσει συνολικά 1.500 εισιτήρια, αποκλειστικά σε κατόχους κάρτας ανεργίας ΟΑΕΔ, για τις περισσότερες ταινίες που θα προβληθούν στο πλαίσιο της διοργάνωσης.
Δωρεάν εισιτήρια σε ανέργους θα προσφέρει φέτος, στην 17η διοργάνωσή του (14 – 25 Σεπτεμβρίου) το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας.
Το Φεστιβάλ θα μοιράσει συνολικά 1.500 εισιτήρια, αποκλειστικά σε κατόχους κάρτας ανεργίας ΟΑΕΔ, για τις περισσότερες ταινίες που θα προβληθούν στο πλαίσιο της διοργάνωσης Νύχτες Πρεμιέρας Conn-x.
Τα εισιτήρια θα κατανεμηθούν ως εξής:
– 100 δωρεάν διαπιστεύσεις ανέργων. Οι διαπιστεύσεις αυτές αντιστοιχούν σε πέντε δωρεάν εισιτήρια για ταινίες τις αρεσκείας του δικαιούχου. Αιτήσεις θα γίνονται στο γραφείο Τύπου του Φεστιβάλ με την επίδειξη της – επικυρωμένης και εν ισχύ – κάρτα ανεργίας και της αστυνομικής ταυτότητας από την Τετάρτη 7 μέχρι την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η κατάθεση μιας φωτογραφίας ταυτότητας. Οι πρώτοι 100 που θα κάνουν την αίτηση θα είναι και αυτοί που θα λάβουν τη συγκεκριμένη διαπίστευση.
Για εκείνους που δεν θα προλάβουν να διαπιστευθούν ωστόσο, το Φεστιβάλ θα μοιράσει:
– 1.000 ειδικές δωρεάν προσκλήσεις. Οι Νύχτες Πρεμιέρας Conn-x θα διαθέτουν καθημερινά και για 10 ημέρες, 100 προσκλήσεις, οι οποίες θα εξασφαλίζουν στους δικαιούχους δωρεάν είσοδο. Οι προσκλήσεις (100 καθημερινά) θα διατίθενται από τις 14 Σεπτεμβρίου και κάθε μέρα από το Γραφείο Τύπου του Φεστιβάλ. Η κάθε πρόσκληση θα αντιστοιχεί σε ένα δωρεάν εισιτήριο για μια προβολή της επόμενης μέρας και θα δίνεται, από το γραφείο Τύπου, την προηγούμενη μέρα.
Το Γραφείου Τύπου του Φεστιβάλ θα λειτουργεί στον δεύτερο όροφο του βιβλιοπωλείου Ιανός (Σταδίου 24), καθημερινές από τις 11:00 το πρωί μέχρι τις 18:00 το απόγευμα.
Παράλληλα, το Φεστιβάλ διατηρεί σταθερή την τιμή του εισιτηρίου στα 6 ευρώ για έβδομη συνεχή χρονιά, ενώ επιστρέφουν για δεύτερη χρονιά οι πρωινές προβολές, με μειωμένο εισιτήριο (4 ευρώ).
Εκτός αυτού, θα κυκλοφορήσουν κάρτες διαρκείας των 10 και 25 προβολών και θα διατεθούν και κάρτες των 20 προβολών, με έκπτωση της τάξης του 50% ανά προβολή.
Επιπλέον, για τρίτη συνεχή χρονιά, θα υπάρχει η δυνατότητα αγοράς εισιτηρίων από το κέντρο της Αθήνας και για τους πέντε κινηματογράφους του Φεστιβάλ (Αττικόν Cinemax Class, Απόλλων Cinemax Class, Δαναός 1, Δαναός 2, Άστορ).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στενά του Ορμούζ: Αυτός είναι ο άνθρωπος που έπεισε τον Τραμπ να μην τα βομβαρδίσει άλλο
- Σούπερ Ελ Νίνιο: Δυσοίωνες προβλέψεις για την Αφρική – Οικονομική ζημιά ύψους 10-20 δισ. δολαρίων
- Πώς οι επιχειρηματίες έμαθαν να ζουν με τον πληθωρισμό
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Αν δεν εκδώσατε τη νέα ταυτότητα
- Κούβα: Ο πρόεδρος Ντίας-Κανέλ χαρακτηρίζει «πολιτική γενοκτονία» το πετρελαϊκό εμπάργκο των ΗΠΑ
- Επίσημο: Στην Παρτιζάν ο Βιλντόζα (pic)
- Βραζιλία, Μεξικό και Δημοκρατικοί στο «στόχαστρο» του Χαβιέρ Μιλέι
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.07.2026]
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/hamid-khaleghi-bNWXW7ZvYGo-unsplash-1-315x220.jpg)






![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)






























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442