
Χορήγηση μεθαδόνης για όλους τους εξαρτημένους και σε στρατιωτικά νοσοκομεία από Σεπτέμβριο
Οι τρεις πρώτες μονάδες χορήγησης μεθαδόνης από στρατιωτικά νοσοκομεία, όχι ειδικά για στρατεύσιμους, αλλά για το σύνολο του τοξικοεξαρτημένου πληθυσμού ανοίγουν από το Σεπτέμβριο.
Πρόκειται για το 414 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Πεντέλης και στο στρατόπεδο Βαρύτη στου Γουδή στην Αθήνα και στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.
Οι τρεις πρώτες μονάδες χορήγησης μεθαδόνης από στρατιωτικά νοσοκομεία, όχι ειδικά για στρατεύσιμους, αλλά για το σύνολο του τοξικοεξαρτημένου πληθυσμού ανοίγουν από το Σεπτέμβριο.
Με αυτή την κίνηση «ο κοινωνικός ρόλος των Ενόπλων Δυνάμεων είναι πλέον γεγονός», σχολίασε ο κ. Μπεγλίτης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο ράπερ Τόρι Λέινζ μήνυσε την φυλακή του ζητώντας 100 εκατ. δολάρια για μαχαίρωμα από συγκρατούμενο
- Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε τον θάνατο ενός διοικητή εφέδρων στο νότιο Λίβανο
- Ο Γκαλιμπάφ μίλησε για τον έλεγχο του Ορμούζ και για την κρίση που παραλίγο να τορπιλίσει τις διαπραγματεύσεις
- Κυπελλούχος Ισπανίας η Ρεάλ Σοσιεδάδ, νίκησε την Ατλέτικο σε έναν δραματικό τελικό (vids)
- Προσομοιωτές F-16 και F-35 και εφαρμογές εικονικής πραγματικότητας της Πολεμικής Αεροπορίας στην Άμφισσα
- Το Ισραήλ κατεδαφίζει κτίρια – ανάμεσά τους σχολείο – στο νότιο Λίβανο

